![]() |
|
| |||
| |||
| Kad es atvērt Word 2007 no izvēlnes Sākt tas sākas naudas sodu. Bet kad es atveru failu tieši, bez vārda, kas jau darbojas, vārds sākas tad parādās "Windows nevar atrast [fails], pārliecinieties, ka jūs ierakstījāt vārds pareizi pēc tam mēģiniet vēlreiz. Vārds ir palicis darbojas, un neviens dokuments ir atvērts. Es nevaru tam atveriet failu, nekādu problēmu. Man ir tāda pati problēma ar manu portatīvo datoru, un mans desktop. Es, izmantojot Vista Ultimate uz abiem. Kāda varētu būt problēma? Thanks:) |
|
| |||
| |||
| kad jūs sakāt atvērt tieši no lietas jūs saprotat, ka esat pārcēlies failu kaut kur citur un tad atver to, vai jūs mēģināt uzsākt vārdu no shortcut? |
|
| |||
| |||
| Es mēģinu atvērt failu tieši no faila atrašanās vietu ... ti dokumentu mapi. Šī metode nedarbojas. Man ir uzsākt vārds, pirmkārt, pēc tam atveriet failu, vai nu no iekšpuses vārds vai ar dubultklikšķi uz faila. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs izmantojat tiesību kopiju Word? Dažreiz programmatūras ražotājs izplatīšana "sašķelts" kopijas programmatūras slazdošanai nelikumīgu lietotājiem. Ar šo es domāju, ka Microsoft atbrīvot versiju, izmantojot, piemēram Bit Torrent vai limewire, bet programma nedarbosies pareizi. Ja esat darba tiesisko kopiju, mēģini pārinstalēt programmatūru. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Vai jūs maksātu par programmatūru pirmo vietu, tad jums visas klientu atbalsta available ... Un jūs neesat pārkāpj likumu. |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju pārinstalēt un didn't help. Es arī googled problēmu un Im protams, ne vienīgais. Cilvēki ir tāda pati problēma ar firefox too. Šķiet, ka ir kaut kāda veida vista glitch. Ir isn't risinājumu jāziņo jebkurā vietā. Viss, ko es varu darīt, ir cerība noteikt ar Windows Update. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tas izklausās vairāk kā problēmas ar failu sistēmu. Mēģiniet izmantot "Open With" dialogs par labo klikšķi menu> Open With> Choose Program. Tad izvēlieties Micro $ oft vārds no turienes. Ceru, ka strādā ... |
|
| |||
| |||
| Thanks sapnis briesmas Vai jūs domājāt, ka tas ir darbs apkārt, vai arī darot kaut pārstrukturēt uzsākšanu un risināt problēmu? Thanks:) |
|
| |||
| |||
| It's kinda abus. Problēma var būt logi konfigurācija, bet tas strādā ap visu, ko vien notiek. , Bet faktiski redzēt sava datora es nevaru pateikt. |
![]() |
|
| Bookmarks |