![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Gdy otwieram Word 2007 w menu Start zacznie grzywny. Ale kiedy ja otworzyć plik bezpośrednio, bez słowa już uruchomiony, a następnie wyświetla słowo zaczyna "System Windows nie może odnaleźć [plik] upewnij się, że wpisana nazwa jest właściwie następnie spróbuj ponownie". Słowo pozostaje uruchomiony, bez otwartego dokumentu. Mogę następnie otwórz plik bez problemów. Mam ten sam problem na moim laptopie i mój pulpit. Używam Vista Ultimate na obu. Co może być problem? Dzięki:) |
|
| |||
| |||
| kiedy powiem otwarcie bezpośrednio z pliku to znaczy, że masz plik przeniesiony gdzie indziej, a następnie otworzył go lub próbujesz uruchomić słowo skrót? |
|
| |||
| |||
| Próbuję otworzyć plik bezpośrednio z lokalizacji pliku ... tj. dokumenty folderu. Ta metoda nie działa. Mam do rozpoczęcia pierwszego słowa, a następnie otworzyć plik, albo z wewnątrz słowo lub poprzez podwójne kliknięcie pliku. |
|
| |||
| |||
| Czy używasz prawnej kopię programu Word? Czasami producent oprogramowania prasowa "krakowanej" kopii oprogramowania pułapkę nielegalnych użytkowników. Poprzez to mam na myśli, że Microsoft wyda wersję poprzez, na przykład Bit Torrent lub Limewire, ale program nie będzie działał prawidłowo. Jeśli prowadzisz prawnej kopiować, spróbuj ponownie zainstalować to oprogramowanie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Albo masz płacić za oprogramowanie, w pierwszej kolejności, a następnie otrzymasz wszystkie dostępne obsługi klienta ... I nie jest łamanie prawa. |
|
| |||
| |||
| Próbowałem ponownej instalacji i didnt help. Ja również googled problemu, a Im z pewnością nie jedyną. Ludzie mają ten sam problem z firefox too. To wydaje się być pewnego rodzaju Vista glitch. Tam isnt rozwiązania zgłaszane w dowolnym miejscu. Wszystko, co mogę zrobić, to mieć nadzieję na ustalenie w Windows Update. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Brzmi to raczej problem z systemem plików. Spróbuj użyć "Otwórz za pomocą" dialog na prawym przyciskiem myszy menu> Otwórz za pomocą> wybierz program. Następnie wybierz Micro $ oft słowo stamtąd. Nadzieję, że prace ... |
|
| |||
| |||
| Dzięki marzenie zagrożenia Czy oznacza to, że jest to obejść, lub w jakiś sposób ten ponownie uruchomienie i rozwiązać problem? Dzięki:) |
|
| |||
| |||
| It's kinda obu. Problemem może być okna konfiguracji, ale powinno to obejść to cokolwiek się dzieje. Bez faktycznie skoro komputer nie mogę powiedzieć. |