![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Нашто ЈА отворен Уорд 2007 на менију Старт креће у реду.
Али када сам отворити датотеку непосредно, без речи је већ покренут, а затим приказује речју почиње "Уиндоуси не моћи наћи [филе] проверите да ли сте правилно унели име а затим покушајте поново." Реч је лево приказују, без документ отворен. Не могу отворити датотеку онда нема проблема. Им 'имајући једнак проблем на мој лаптоп и десктоп моје. Ја сам помоћу видик коначан на обе. Шта би могао бити проблем? Хвала:) |
|
|
|||
|
|||
|
кад ти кажеш отварања директно из датотеке то мислите да сте преместили датотеку другде, а потом је отворена, или су вам покушава покренути Реч пречицу?
|
|
|
|||
|
|||
|
Им 'тежак да бисте отворили датотеку директно из локација датотеке ... односно документи фасцикл. Та метода не ради.
Ја сам за покретање реч први, а затим отворите датотеку, било изнутра реч, или двоструким кликом на фајл. |
|
|
|||
|
|||
|
Јесте ли помоћу легалне копије реч? Понекад софтверски произвођач ће отпустити "напукао" копије софтвера за трап недопуштена корисницима. Овим мислим да Мицрософт воља пуштање верзију кроз, на пример Бит Бујица или Лимеуире, али програм неће исправно функционисати. Ако покрецете правни копирате, покушајте поново да инсталирате софтвер.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
|||
|
|||
|
Или сте платили за софтвер на прво место, онда сте добити све корисничку подршку на располагању ... А ти се не крши закон.
|
|
|
|||
|
|||
|
Покушао сам поново инсталирајте и то није помоћ.
Такође сам гооглед проблем, и Им сигурно није једина. Људи су власништво једнак проблем са ватра превише. Чини се да се некакав глитцх видик. Постоји решење није нигде пријављен. Све што можемо учинити јесте нада за поправити у Уиндоус Упдате. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Звучи више као проблем са Систем датотека. Покушајте помоћу "Отвори са" дијалог на право куцкати мени> Отвори С> Изаберите програм. Затим изаберите Мицро $ често реч од тамо. Надам се да се ради ... |
|
|
|||
|
|||
|
Хвала сан хазард
Да ли мислиш да је то ре?, Или ће се то некако поново покретање и решити проблем? Хвала:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ит'с кинд обоје. Проблем мај бити прозори конфигурације, али то треба да раде све што се догађа око ње. Виђење ствари, без своје рачунар не бих могао рећи те.
|