az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Word 2007'de Hatalı başlangıç

Reply

Konu Araçları
Old 2 Aralık 2007, 21:46
Yeni Üye Grubu

Ben iyi başlar başlangıç menüsünden kelime 2007 açın.

Ama direkt kelime zaten çalışan bir dosyayı açmak, kelime sonra görüntüler "Windows bulamıyor başlar [dosya] düzgün sonra tekrar deneyin adını yazdım emin" olun.

Word çalışan, hiçbir belge açık bırakılır. Sonra, herhangi bir sorun dosya açabilir.

Ben dizüstü ve masaüstü, aynı sorunu yaşıyorum.

Ben de Vista üzerinde nihai kullanıyorum.

Ne sorun olabilir?

Old 3 Aralık 2007, 01:13
Bağış Grubu

bir başka dosya taşınır ve sonra ya da açılan bir kısayolu gelen kelime başla çalışıyoruz anlamına zaman doğrudan dosya açma söylemek istiyorsun?
Old 3 Aralık 2007, 02:12
Yeni Üye Grubu

Doğrudan dosya konumundan dosya açmak için çalışıyorum ... belgeler klasöründe yani. Bu yöntem işe yaramazsa.

Ben kelime ilk başla, sonra da dosyayı açmak, içindeki kelime veya iki dosya tıklayarak ya gelen var.
Old 5 Aralık 2007, 08:34
Üye Grubu

Word bir yasal kopyasını kullanıyor musunuz? Bazen bir yazılım üreticisi "açıklaması olacak" tuzak için yasadışı kullanıcıları yazılımın kopyalarını çatlamış. Bu ben, Microsoft ile bir sürüm anlamına göre, örneğin Bit Torrent veya LimeWire, fakat program düzgün olacaktır. Eğer yasal bir kopyasını çalıştırıyorsanız yazılımı yeniden yüklemeyi deneyin.
Old 5 Aralık 2007, 09:35
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by DreamHazard View Post
Word bir yasal kopyasını kullanıyor musunuz? Bazen bir yazılım üreticisi "açıklaması olacak" tuzak için yasadışı kullanıcıları yazılımın kopyalarını çatlamış. Bu ben, Microsoft ile bir sürüm anlamına göre, örneğin Bit Torrent veya LimeWire, fakat program düzgün olacaktır. Eğer yasal bir kopyasını çalıştırıyorsanız yazılımı yeniden yüklemeyi deneyin.
iyi şu yüzden yorum önce indirmek okuyun
Old 5 Aralık 2007, 09:39
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
iyi şu yüzden yorum önce indirmek okuyun
Ya da ilk etapta yazılım için ödeme, sonra da tüm müşteri desteği mevcut almak ... Ve yasa ihlal değil.
Old 5 Aralık 2007, 15:32
Yeni Üye Grubu

Ben ve didnt yardımcı yeniden yüklemeyi denedim.

Ayrıca, ve sorunun googled Im kesinlikle tek.

İnsanlar çok Firefox ile aynı sorunu yaşıyoruz.

Bu manzara aksaklık bir tür gibi görünüyor.

Bir çözüm isnt yere bildirdi.

Tüm yapabilirim bir Windows Update bir düzeltme için umut olduğunu.
Old 6 Aralık 2007, 02:22
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by gregornz View Post
Ben ve didnt yardımcı yeniden yüklemeyi denedim.

Ayrıca, ve sorunun googled Im kesinlikle tek.

İnsanlar çok Firefox ile aynı sorunu yaşıyoruz.

Bu manzara aksaklık bir tür gibi görünüyor.

Bir çözüm isnt yere bildirdi.

Tüm yapabilirim bir Windows Update bir düzeltme için umut olduğunu.
Muhtemelen daha sonra uzun bir süre bekliyor olacak ...

Bu dosya sistemi ile ilgili bir sorun gibi geliyor. Sağ tuş menüsünden "Birlikte Aç" diyalog kullanmayı deneyin> Program Seç> ile açın. Sonra Mikro oradan kelime $ sık seçin.

Umarım çalışan ...
Old 7 Aralık 2007, 16:32
Yeni Üye Grubu

Teşekkürler tehlike rüya

Bu yaklaşık bir iş, ya da olacak bir yeniden başlatma Bunu yaparken ve sorunu çözmek anlamına mı?

Old 8 Aralık 2007, 15:55
Üye Grubu

Bu tür iki's. Sorun bir pencere yapılandırma olabilir, fakat bu çevresinde ne olur çalışmalıdır. Aslında size couldn't bilgisayarınıza görmeden.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından