менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Неправильна завантаження в Word 2007

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 грудня 2007, 21:46
Нові члени групи

Default Неправильна завантаження в Word 2007

Коли я відкриваю Word 2007 в меню "Пуск" починає штрафу.

Але коли я відкриваю файл безпосередньо, без слів вже запущено, то починається словом не відобразить повідомлення "Windows не вдається знайти [фото] Переконайтеся, що ви ввели правильне ім'я і повторіть спробу".

Слово залишається працює, без яких-небудь документ відкритий. Потім я можу відкрити файл без проблем.

У мене та ж проблема на моєму ноутбуку, і мій робочий стіл.

Я використовую Vista Ultimate на обох.

Що може бути проблема?

Old 3 грудня 2007, 01:13
Донор групи

коли ви кажете, винахід безпосередньо з файлу ви маєте на увазі, що ви переїхали файл в іншому місці, а потім відкрити його, або ви намагаєтесь запустити слово від ярлика?
Old 3 грудня 2007, 02:12
Нові члени групи

Я намагаюся відкрити файл безпосередньо з розташування файлів ... тобто документи, папки. Цей метод не працює.

Мені потрібно було вирушати в слові, а потім відкрити файл, або середині слова, або подвійним клацанням по файлу.
Old 5 грудня 2007, 08:34
Член групи

Чи ви легальної копії Word? Іноді виробник програмного забезпечення випустять "зламати" копії програмного забезпечення для уловлювання незаконних користувачів. Під цим я маю на увазі, що Microsoft випустить версію за допомогою, наприклад Bit Torrent, або Limewire, але програма не буде працювати належним чином. Якщо ви працюєте в легальної копії, спробуйте перевстановити програмне забезпечення.
Old 5 грудня 2007, 09:35
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав DreamHazard View Post
Чи ви легальної копії Word? Іноді виробник програмного забезпечення випустять "зламати" копії програмного забезпечення для уловлювання незаконних користувачів. Під цим я маю на увазі, що Microsoft випустить версію за допомогою, наприклад Bit Torrent, або Limewire, але програма не буде працювати належним чином. Якщо ви працюєте в легальної копії, спробуйте перевстановити програмне забезпечення.
Thats а чому ви читати коментарі перед завантаженням
Old 5 грудня 2007, 09:39
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post
Thats а чому ви читати коментарі перед завантаженням
Або ви платити за програмне забезпечення, в першу чергу, то ви отримаєте всі наявні підтримки клієнтів ... І ви не порушуєте закон.
Old 5 грудня 2007, 15:32
Нові члени групи

Я спробував повторно і що Didn't допомогу.

Я також Googled проблема, та і я, звичайно, не єдиний.

Людям з тією ж проблемою з Firefox теж.

Здається, якась перспектива збоїв.

Там хіба рішення про завгодно.

Все що я можу зробити, це надія на виправлення в оновлення Windows.
Old 6 грудня 2007, 02:22
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав gregornz View Post
Я спробував повторно і що Didn't допомогу.

Я також Googled проблема, та і я, звичайно, не єдиний.

Людям з тією ж проблемою з Firefox теж.

Здається, якась перспектива збоїв.

Там хіба рішення про завгодно.

Все що я можу зробити, це надія на виправлення в оновлення Windows.
Ви, ймовірно, буде чекати довго, то ...

Це звучить більше як проблема з файловою системою. Спробуйте використовувати "діалог" Відкрити за допомогою "на меню правою кнопкою миші> Відкрити за допомогою> Вибрати програму. Потім виберіть Micro $ часто слова звідти.

Надії, що працює ...
Old 7 грудня 2007, 16:32
Нові члени групи

Завдяки мрії небезпеки

Ви маєте на увазі, що це обійти, або ж роблять це якось переналаштувати запуску і вирішити цю проблему?

Old 8 грудня 2007, 15:55
Член групи

Це цікаве обох. Проблема може полягати в конфігурації Windows, але це повинно працювати навколо неї б не сталося. Фактично не бачачи комп'ютера я не можу вам сказати.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.