![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Коли я відкриваю Word 2007 в меню "Пуск" починає штрафу.
Але коли я відкриваю файл безпосередньо, без слів вже запущено, то починається словом не відобразить повідомлення "Windows не вдається знайти [фото] Переконайтеся, що ви ввели правильне ім'я і повторіть спробу". Слово залишається працює, без яких-небудь документ відкритий. Потім я можу відкрити файл без проблем. У мене та ж проблема на моєму ноутбуку, і мій робочий стіл. Я використовую Vista Ultimate на обох. Що може бути проблема? Спасибо:) |
|
|
|||
|
|||
|
коли ви кажете, винахід безпосередньо з файлу ви маєте на увазі, що ви переїхали файл в іншому місці, а потім відкрити його, або ви намагаєтесь запустити слово від ярлика?
|
|
|
|||
|
|||
|
Я намагаюся відкрити файл безпосередньо з розташування файлів ... тобто документи, папки. Цей метод не працює.
Мені потрібно було вирушати в слові, а потім відкрити файл, або середині слова, або подвійним клацанням по файлу. |
|
|
|||
|
|||
|
Чи ви легальної копії Word? Іноді виробник програмного забезпечення випустять "зламати" копії програмного забезпечення для уловлювання незаконних користувачів. Під цим я маю на увазі, що Microsoft випустить версію за допомогою, наприклад Bit Torrent, або Limewire, але програма не буде працювати належним чином. Якщо ви працюєте в легальної копії, спробуйте перевстановити програмне забезпечення.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Або ви платити за програмне забезпечення, в першу чергу, то ви отримаєте всі наявні підтримки клієнтів ... І ви не порушуєте закон.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я спробував повторно і що Didn't допомогу.
Я також Googled проблема, та і я, звичайно, не єдиний. Людям з тією ж проблемою з Firefox теж. Здається, якась перспектива збоїв. Там хіба рішення про завгодно. Все що я можу зробити, це надія на виправлення в оновлення Windows. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Це звучить більше як проблема з файловою системою. Спробуйте використовувати "діалог" Відкрити за допомогою "на меню правою кнопкою миші> Відкрити за допомогою> Вибрати програму. Потім виберіть Micro $ часто слова звідти. Надії, що працює ... |
|
|
|||
|
|||
|
Завдяки мрії небезпеки
Ви маєте на увазі, що це обійти, або ж роблять це якось переналаштувати запуску і вирішити цю проблему? Спасибо:) |
|
|
|||
|
|||
|
Це цікаве обох. Проблема може полягати в конфігурації Windows, але це повинно працювати навколо неї б не сталося. Фактично не бачачи комп'ютера я не можу вам сказати.
|