mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Legarea la o bază de date MySQL pentru a accesa folosind ODBC - link-ul a pierdut?

Reply

Thread Tools
Old 6 aprilie 2008, 04:53
Grupul de stat

Default Legarea la o bază de date MySQL pentru a accesa folosind ODBC - link-ul a pierdut?

Salut,
Am creat aproximativ 6 din aceeaşi bază de date acum.
Când i utilizarea de acces la link-ul meu de la baza de date SQL, funcţionează pentru o sesiune, dar data viitoare am să încerc să-l deschideţi i primi un mesaj care spune conexiune nu este găsit.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Lost Accesul la Windows Defender-Add Remove Programs tiler7777 General Chat Software 4 17 iunie 2009 02:07
Legarea la forum? :: Aaron:: Web Design, Gazduire & SEO 1 7 aprilie 2008 12:00
PHP MySQL, creând o lista verticală care ia în câmpurile din tabelul mysql Samantha0101 Web Design, Gazduire & SEO 19 5 aprilie 2008 07:25
Baza de date în Access skinnyman9000 Office Suites & Aplicatii 2 18 martie 2008 15:19
Legarea la Plasma TV pentru PC robina80 General Hardware Chat 4 23 ianuarie 2008 11:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.