по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Обвързването на видеоклип към PowerPoint презентация

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 юни 2008, 15:01
Новите държави Група

Default Обвързването на видеоклип към PowerPoint презентация

Здравейте всички

Моето първо темата ти помогне много много оценявам.

Имам PowerPoint презентация DVD видео клипове, който е върху него, както добре. В PowerPoint слайд шоу е диапозитиви със снимка, където краткосрочен (15 сек) Видео клип трябва да бъде, но видеоклипове, които са на един и същ DVD очевидно трябва да бъдат "свързани" в PowerPoint презентация. Как да направите това, моля. PS: Аз не съм много PC технически.

Много благодаря.
Old 15 юни 2008, 15:05
Номер на групата

Има го на DVD? Ако е така бихте могли да го копирате върху вашия компютър. Тогава inbed му в шоуто.
Old 15 юни 2008, 15:11
Новите държави Група

Здрасти

Много благодаря за този бърз отговор.

Да видео клипове и ПП файла са на една и съща, но на DVD видео клипове са отделни за PowerPoint презентация файл. Имам копирали DVD към моя компютър и лаптоп, но как мога да inbed видео клипове в слайд шоу? Извинения за това, че толкова плътен.

Много благодаря
Old 15 юни 2008, 15:20
Номер на групата

Предполагам, че файловете са сега. AVI или MPEG?

Създаване на слайд, или ако имате exsisting слайд, който искате го.
Към Вмъкни заедно на върха. Там трябва да е Филми и звуци. Кликнете върху това. Това ще доведе до прозореца, за да открият местонахождението на видео. След това го въведете. Просто, че:)
Old 15 юни 2008, 15:29
Новите държави Група

Много благодаря

Да добавя, че на слайд, който вече е при представяне като теб препоръчва, но все пак няма да играя. Изглежда, за да създадете малко под стъкло, а след това нищо не се случва?
Old 15 юни 2008, 15:30
Номер на групата

Били ли сте се завтече шоуто вече? Трябва ли да клик или натискане на клавиш, за да текат, когато сте в шоуто?
Old 15 юни 2008, 15:32
Новите държави Група

Да аз се опитах да го изпълним, като кликнете но няма радост?
Old 15 юни 2008, 15:33
Номер на групата

Кликнете с десния бутон върху видео в слайд. Има имоти? Проверете се уверете, че тя е настроена corretly.
Old 15 юни 2008, 15:51
Новите държави Група

Здрасти

Не мога да кажа, ако тя е настроена правилно, искам да се е subscreens др. Наистина при загуба от какво да направя? Видео клип играе OK отделно и ПП е ОК отделно просто невъзможен получите видео клип в ПП?
Old 15 юни 2008, 23:19
Новите държави Група

Здрасти

Бори отново тази сутрин с видео клип. Видео клип Имам вече копиран върху моя компютър и той показва като бърз достъп на Windows Media Player. Той играе добре по този въпрос. Аз опитах рязани и да я поставите и копиране то върху стъкло, но че doesn't работа. Трябва също да се опита "вмъкване" то, както бе предложено. По някаква причина той seens да добавите subscreen-малки, но все още не играе на PowerPoint? Можете ли да ми обясни моля, какво трябва да се провери. Много благодаря
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Video File Представяне / Файлов формат за DVD плейър? jamblebee Мултимедия & Codecs 2 6-ти Октомври, 2009 04:00
Не повече Бърнс един автомобил Pdf Презентация, създадена на Powerpoint. arty Anne Офис Suites & Приложения 3 22 Юли 2009 11:36
Предложени PowerPoint презентация програма rashere Офис Suites & Приложения 1 21 ноември 2008 07:26
Обвързването форуми? :: Аарона:: Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 7 април 2008 12:00
Свързване на плазмен телевизор за PC robina80 Общи Хардуер Чат 4 23rd Jan 2008 11:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc