![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Моето първо темата ти помогне много много оценявам. Имам PowerPoint презентация DVD видео клипове, който е върху него, както добре. В PowerPoint слайд шоу е диапозитиви със снимка, където краткосрочен (15 сек) Видео клип трябва да бъде, но видеоклипове, които са на един и същ DVD очевидно трябва да бъдат "свързани" в PowerPoint презентация. Как да направите това, моля. PS: Аз не съм много PC технически. Много благодаря. |
|
| |||
| |||
| Има го на DVD? Ако е така бихте могли да го копирате върху вашия компютър. Тогава inbed му в шоуто. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Много благодаря за този бърз отговор. Да видео клипове и ПП файла са на една и съща, но на DVD видео клипове са отделни за PowerPoint презентация файл. Имам копирали DVD към моя компютър и лаптоп, но как мога да inbed видео клипове в слайд шоу? Извинения за това, че толкова плътен. Много благодаря |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че файловете са сега. AVI или MPEG? Създаване на слайд, или ако имате exsisting слайд, който искате го. Към Вмъкни заедно на върха. Там трябва да е Филми и звуци. Кликнете върху това. Това ще доведе до прозореца, за да открият местонахождението на видео. След това го въведете. Просто, че:) |
|
| |||
| |||
| Много благодаря Да добавя, че на слайд, който вече е при представяне като теб препоръчва, но все пак няма да играя. Изглежда, за да създадете малко под стъкло, а след това нищо не се случва? |
|
| |||
| |||
| Били ли сте се завтече шоуто вече? Трябва ли да клик или натискане на клавиш, за да текат, когато сте в шоуто? |
|
| |||
| |||
| Да аз се опитах да го изпълним, като кликнете но няма радост? |
|
| |||
| |||
| Кликнете с десния бутон върху видео в слайд. Има имоти? Проверете се уверете, че тя е настроена corretly. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Не мога да кажа, ако тя е настроена правилно, искам да се е subscreens др. Наистина при загуба от какво да направя? Видео клип играе OK отделно и ПП е ОК отделно просто невъзможен получите видео клип в ПП? |
|
| |||
| |||
| Здрасти Бори отново тази сутрин с видео клип. Видео клип Имам вече копиран върху моя компютър и той показва като бърз достъп на Windows Media Player. Той играе добре по този въпрос. Аз опитах рязани и да я поставите и копиране то върху стъкло, но че doesn't работа. Трябва също да се опита "вмъкване" то, както бе предложено. По някаква причина той seens да добавите subscreen-малки, но все още не играе на PowerPoint? Можете ли да ми обясни моля, какво трябва да се провери. Много благодаря |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Video File Представяне / Файлов формат за DVD плейър? | jamblebee | Мултимедия & Codecs | 2 | 6-ти Октомври, 2009 04:00 |
| Не повече Бърнс един автомобил Pdf Презентация, създадена на Powerpoint. | arty Anne | Офис Suites & Приложения | 3 | 22 Юли 2009 11:36 |
| Предложени PowerPoint презентация програма | rashere | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 07:26 |
| Обвързването форуми? | :: Аарона:: | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 7 април 2008 12:00 |
| Свързване на плазмен телевизор за PC | robina80 | Общи Хардуер Чат | 4 | 23rd Jan 2008 11:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |