![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια Όλα Η πρώτη μου το νήμα, σας βοηθήσει πάρα πολύ ευπρόσδεκτη. Έχω μια παρουσίαση του PowerPoint DVD που έχει βίντεο κλιπ για αυτό επίσης. Η προβολή παρουσίασης του PowerPoint έχει διαφάνειες με μια φωτογραφία όπου η σύντομη (15 sec), βίντεο κλιπ, αλλά θα πρέπει να είναι το βίντεο που είναι στο ίδιο DVD, προφανώς πρέπει να "συνδέεται" με την παρουσίαση του PowerPoint. Πώς γίνεται αυτό παρακαλώ. PS: Δεν είμαι πολύ PC τεχνική. ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| Είναι σε DVD; Αν ναι, μπορείτε να το αντιγράψετε στον υπολογιστή σας. Τότε inbed αυτό το δείχνουν. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ευχαριστώ πολύ για μια τέτοια γρήγορη απάντηση. Ναι το βίντεο κλιπ και PP αρχείο είναι στο ίδιο DVD, αλλά το βίντεο κλιπ είναι ξεχωριστά για την παρουσίαση του PowerPoint αρχείο. Έχω αντιγράψει το DVD στο φορητό υπολογιστή μου, αλλά και πώς μπορώ να inbed το βίντεο κλιπ στην προβολή παρουσίασης; Συγνώμη για τις οποίες είναι τόσο πυκνή. ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω ότι τα αρχεία είναι τώρα. Mpeg ή avi; Δημιουργήστε μια διαφάνεια, ή αν έχετε exsisting slide θέλετε το. Πηγαίνετε στην Εισαγωγή μαζί στην κορυφή. Θα πρέπει να υπάρχει ένα Κινηματογράφος και ήχους. Κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, θα φέρει ένα παράθυρο για να βρουν τη θέση του βίντεο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την. Απλή όπως ότι:) |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ ναι τοποθετήσει για διαφάνεια που είναι ήδη στην παρουσίαση, αλλά όπως σας ενημέρωσε ακόμη δεν θα παίξει. Φαίνεται να δημιουργήσει μια μικρή υπο διαφάνεια και, στη συνέχεια, δεν συμβαίνει τίποτα? |
|
| |||
| |||
| Έχετε έτρεξε το δείχνουν ακόμα; Έχετε να κάνετε κλικ ή πατήστε ένα πλήκτρο για να εκτελεστεί όταν είστε στο σόου; |
|
| |||
| |||
| ναι, προσπάθησα να το εκτελέσετε κάνοντας κλικ αλλά δεν τη χαρά; |
|
| |||
| |||
| Δεξί κλικ στο βίντεο κατά τη διαφάνεια. Υπάρχει ιδιότητες; Ελέγξτε να βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί corretly. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Δεν μπορώ να πω αν είναι ρυθμισμένη σωστά, όλα θα είναι να διατηρηθεί subscreens κλπ. Αλήθεια με ζημία για το τι πρέπει να κάνουμε; Βίντεο κλιπ παίζει ok χωριστά και PP είναι ok χωριστά μόνο επίκλισης πάρετε το βίντεο κλιπ στο PP? |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Αγωνίζεται και πάλι σήμερα το πρωί με το βίντεο κλιπ. Το βίντεο κλιπ που έχω τώρα αντιγράφονται σε επιφάνεια εργασίας και μου δείχνει ως συντόμευση για το Windows Media Player. Παίζει σε αυτό το πρόστιμο. Εγώ προσπάθησα κομμένα και επικόλληση και αντιγραφή σε αυτή την προβολή, αλλά ότι doesn't εργασίας. Έχω επίσης δοκιμάσει "εισαγωγή" που, όπως προτείνεται. Για κάποιο λόγο αυτό seens για να προσθέσετε μια μικρότερη subscreen αλλά ακόμα δεν μπορεί να παίξει για το PowerPoint; Μπορείτε να μου εξηγήσετε παρακαλώ αυτό που πρέπει να ελέγξετε. ευχαριστώ πολύ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video File Παρουσίαση / μορφή αρχείου για ένα DVD player; | jamblebee | Multimedia & Codecs | 2 | 6 Οκτωβρίου 2009 04:00 |
| Δεν είναι πλέον ένα Μπερνς Autorun Pdf Παρουσίαση, Δημιουργήθηκε στις Powerpoint. | arty anne | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 22 Ιουλ 2009 11:36 |
| Προτεινόμενες PowerPoint παρουσίαση του προγράμματος | rashere | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 07:26 |
| Σύνδεση φόρα; | :: AARON:: | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 7 Απρ 2008 12:00 |
| Σύνδεση πλάσμα τηλεόραση στο PC | robina80 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 23 Ιαν 2008 11:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |