![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All Moj prvi thread, vaša pomoć itekako dobrodošla. Imam PowerPoint prezentacije DVD koji ima video isječke na to kao dobro. PowerPoint slide show ima slajdova sa slikom, gdje se kratko (15 sek) video isječka treba biti, ali videozapisi koje su na istom DVD očigledno morati biti "vezan" za PowerPoint prezentaciju. Kako ću to učiniti molim. PS: Ja sam ne vrlo računalo tehnički. mnogo hvala. |
|
| |||
| |||
| Je li ga na DVD? Ako je tako da možeš kopirati ga na vaše računalo. Tada inbed ga u emisiji. |
|
| |||
| |||
| Bok Mnogobrojan hvala za tako brz odgovor. Da video isječaka i slika PP su na istom dvd-a video isječci su odvojene za PowerPoint prezentacija datoteku. Imam kopirati DVD na moj računalo i laptop, ali kako mogu inbed video isječke u slide show? Isprike za tako gusta. mnogo hvala |
|
| |||
| |||
| Ja preuzeti datoteke su sada. Avi ili MPEG? Napravite slajd, ili ako imate exsisting slajd na kojem želite da. Idi na vrh Umetni duž. Tu treba biti Film i zvukove. Kliknite na to. To će onda dovesti prozor za Vas pronaći lokaciju videa. Zatim ubacite ga. Jednostavni, kao da je:) |
|
| |||
| |||
| Mnogo hvala yes umetnuta na slajd koji je već na prezentaciju kao ti savjetovao ali ipak neće igrati. Čini se da se stvori malo sub slajd, a zatim ništa se ne događa? |
|
| |||
| |||
| Da li si išla show yet? Imate li kliknuti ili pritisnite bilo koju tipku za pokretanje kada su u emisiji? |
|
| |||
| |||
| Da sam pokušao pokrenuti klikom, ali ne i radost? |
|
| |||
| |||
| Desnom tipkom miša kliknite na video u slajd. Ima svojstva? Provjerite pobrinite se postaviti corretly. |
|
| |||
| |||
| Bok Ne znam ako je pravilno postavljen, sva sam se držati uzimajući subscreens etc. Stvarno na gubitak što da radim? Videoisječak ok igra odvojeno i PP je ok odvojeno samo licemjerje dobiti video isječka u PP? |
|
| |||
| |||
| Bok Bore opet jutros s video isječak. Videoisječka sam sad kopirati na mom desktopu i pokazuje kao prečac na Windows Media Player. Ona igra fino na tome. Pokušao sam izrezati i zalijepiti ga i kopirati ga na tobogan, ali da se funkcionirati. Također sam pokušao "umetanja" kao predložen. Iz nekog razloga ga seens za dodavanje subscreen manji, ali ipak ne igra na PowerPoint? Možete li molim vas objasniti što mi je potrebno da provjerite. mnogo hvala |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Video Prezentacija File / File Format za DVD player? | jamblebee | Multimedija i kodeci | 2 | 6. listopad 2009 04:00 |
| No longer Burns jedan Autorun Pdf prezentaciju, kreirana dana PowerPoint. | arty Anne | Office & Applications | 3 | 22. srpnja 2009 11:36 |
| Predloženi program PowerPoint prezentacija | rashere | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 07:26 |
| Povezivanje forume? | :: AARON: | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 7. travanj 2008 12:00 |
| Povezivanje plazma TV na PC | robina80 | General Hardware Chat | 4 | 23 siječanj 2008 11:20 |
| Thread Tools | |
| |