kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Linking videó egy PowerPoint prezentáció

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2008, 15:01
Új tag Csoport

Hi All

Az első téma, akkor a segítséget nagyon méltányol.

Nekem van egy PowerPoint bemutatót, amely a DVD-videókat rajta is. A PowerPoint diavetítés diái van egy kép, ahol a rövid (15 mp) videó klip kell, de a videó, amelyet ugyanazon a DVD láthatóan fel kell "kapcsolt" a PowerPoint bemutatót. Hogyan tudom ezt kérem. PS: Nem vagyok nagy PC-technikai jellegű.

Sok köszönet.
Old Június 15 2008, 15:05
Donor Group

Van-e DVD-n? Ha igen akkor másold át a számítógépet. Akkor inbed azt a show.
Old Június 15 2008, 15:11
Új tag Csoport

Szia

Köszönjük az ilyen gyors választ.

Igen a videoklipek és PP fájl ugyanazon a dvd, de a videókat külön a PowerPoint prezentáció fájl. Nekem van másolva a DVD-be a számítógépet és a laptop, de hogyan tudom inbed a videoklipeket a diavetítés? Apologies for oly sűrű.

sok köszönet
Old Június 15 2008, 15:20
Donor Group

Feltételezem, hogy a fájl már. AVI vagy MPEG?

Hozzon létre egy diát, vagy ha egy exsisting csúszófedelet akarjuk azt.
Tovább a Beszúr mentén tetején. Kell lennie egy Film hangok. Kattintson az. Ez majd egy ablak, hogy megtalálja a helyét, a videó. Ezután helyezzük el. Egyszerű, mint:)
Old Június 15 2008, 15:29
Új tag Csoport

Nagyon köszönöm

Igen Feltöltve azt csúszófedelet, amely már a prezentáció tetszik hívni, de még mindig nem fog játszani. Úgy tűnik, hogy egy kicsit al dia, majd nem történik semmi?
Old Június 15 2008, 15:30
Donor Group

Van futott a show még? Van, hogy kattintson, vagy nyomjuk meg a gombot, hogy amikor ön a show-ra?
Old Június 15 2008, 15:32
Új tag Csoport

Igen Megpróbáltam lefuttatjuk kattintva azonban nem az öröm?
Old Június 15 2008, 15:33
Donor Group

Jobb klikk a videó a csúszófedelet. Van-e tulajdonságai? Ellenőrizze, hogy jól van beállítva corretly.
Old Június 15 2008, 15:51
Új tag Csoport

Szia

Nem tudom, ha azt állítva, az összes Folyamatosan van subscreens stb. Tényleg olyan veszteség, hogy mi a teendő? Videoklip lejátszása OK külön-külön és PP van külön csak vidám kap a videoklipet a PP?
Old Június 15 2008, 23:19
Új tag Csoport

Szia

Küzd ismét reggel a videoklipet. A videoklip már most másolják át az én asztalon, és azt mutatja, mint egy parancsikon Windows Media Player. Ezt jól játszik ebben. Megpróbáltam vágás és beillesztés, és a másolás, hogy be a slide, de nem dolgozik. Azt is megpróbálta "behelyezésénél" azt javasolta. Valamilyen okból kifolyólag seens hozzáadni subscreen kisebb, de még nem játszik a PowerPoint? Meg tudod magyarázni, kérem, mit kell ellenőrizni. sok köszönet
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.