![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All Az első téma, akkor a segítséget nagyon méltányol. Nekem van egy PowerPoint bemutatót, amely a DVD-videókat rajta is. A PowerPoint diavetítés diái van egy kép, ahol a rövid (15 mp) videó klip kell, de a videó, amelyet ugyanazon a DVD láthatóan fel kell "kapcsolt" a PowerPoint bemutatót. Hogyan tudom ezt kérem. PS: Nem vagyok nagy PC-technikai jellegű. Sok köszönet. |
|
| |||
| |||
| Van-e DVD-n? Ha igen akkor másold át a számítógépet. Akkor inbed azt a show. |
|
| |||
| |||
| Szia Köszönjük az ilyen gyors választ. Igen a videoklipek és PP fájl ugyanazon a dvd, de a videókat külön a PowerPoint prezentáció fájl. Nekem van másolva a DVD-be a számítógépet és a laptop, de hogyan tudom inbed a videoklipeket a diavetítés? Apologies for oly sűrű. sok köszönet |
|
| |||
| |||
| Feltételezem, hogy a fájl már. AVI vagy MPEG? Hozzon létre egy diát, vagy ha egy exsisting csúszófedelet akarjuk azt. Tovább a Beszúr mentén tetején. Kell lennie egy Film hangok. Kattintson az. Ez majd egy ablak, hogy megtalálja a helyét, a videó. Ezután helyezzük el. Egyszerű, mint:) |
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm Igen Feltöltve azt csúszófedelet, amely már a prezentáció tetszik hívni, de még mindig nem fog játszani. Úgy tűnik, hogy egy kicsit al dia, majd nem történik semmi? |
|
| |||
| |||
| Van futott a show még? Van, hogy kattintson, vagy nyomjuk meg a gombot, hogy amikor ön a show-ra? |
|
| |||
| |||
| Igen Megpróbáltam lefuttatjuk kattintva azonban nem az öröm? |
|
| |||
| |||
| Jobb klikk a videó a csúszófedelet. Van-e tulajdonságai? Ellenőrizze, hogy jól van beállítva corretly. |
|
| |||
| |||
| Szia Nem tudom, ha azt állítva, az összes Folyamatosan van subscreens stb. Tényleg olyan veszteség, hogy mi a teendő? Videoklip lejátszása OK külön-külön és PP van külön csak vidám kap a videoklipet a PP? |
|
| |||
| |||
| Szia Küzd ismét reggel a videoklipet. A videoklip már most másolják át az én asztalon, és azt mutatja, mint egy parancsikon Windows Media Player. Ezt jól játszik ebben. Megpróbáltam vágás és beillesztés, és a másolás, hogy be a slide, de nem dolgozik. Azt is megpróbálta "behelyezésénél" azt javasolta. Valamilyen okból kifolyólag seens hozzáadni subscreen kisebb, de még nem játszik a PowerPoint? Meg tudod magyarázni, kérem, mit kell ellenőrizni. sok köszönet |