פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

קישור שהווידאו מצגת PowerPoint

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2008, 15:01
קבוצת חברות חדשות

Default קישור שהווידאו מצגת PowerPoint

היי הכל

פתיל הראשון שלי, את העזרה שלך מאוד מוערך.

יש לי מצגת PowerPoint DVD וידאו קליפים אשר יש בו גם כן. הצגת שקופיות של PowerPoint יש שקופיות עם תמונה שבה קצר (15 שניות) יש וידאו קליפ אבל קטעי וידאו, אשר נמצאים על אותו ה-DVD כנראה צריך להיות "מקושרים" על מצגת PowerPoint. איך אפשר לעשות את זה בבקשה. נ.ב.: אני לא מחשב מאוד טכני.

Many thanks.
Old 15 יוני 2008, 15:05
קבוצת תורמים

האם זה ב-DVD? אם כן אתה יכול להעתיק את זה על גבי המחשב. לאחר מכן inbed אותו לתוך הצג.
Old 15 יוני 2008, 15:11
קבוצת חברות חדשות

הי

Many thanks for כזה מהיר תגובה.

כן את קטעי וידיאו ו PP הקובץ נמצאים על אותו DVD אבל את קטעי וידיאו הם נפרדים של קובץ מצגת PowerPoint. יש לי את ה-DVD מועתקים על גבי המחשב הנייד שלי, אבל איך אני inbed הווידאו קליפים לשקף להראות? Apologies for להיות כל כך מטומטם.

Many thanks
Old 15 יוני 2008, 15:20
קבוצת תורמים

אני מניח את הקבצים עכשיו. AVI או MPEG?

צור השקופית, או אם יש לך שקופית exsisting אתה רוצה את זה.
עבור אל הכנס לאורך הדף. אמורים להיות סרטים וצלילים. לחץ על זה. אז זה יהיה להעלות את החלון כדי שתוכל למצוא את המיקום של הוידאו. לאחר מכן להכניס אותו. זה פשוט כמו:)
Old 15 יוני 2008, 15:29
קבוצת חברות חדשות

Many thanks

כן הוכנס על השקופית שבה היא נמצאת כבר על המצגת כמוך מומלץ אך עדיין לא לשחק. נראה ליצור קצת תת השקופית ולאחר מכן שום דבר לא קורה?
Old 15 יוני 2008, 15:30
קבוצת תורמים

האם רצו להראות את עדיין? יש לך לחץ או הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל את זה כאשר הם מציגים את?
Old 15 יוני 2008, 15:32
קבוצת חברות חדשות

כן, ניסיתי להפעיל אותו על ידי לחיצה אבל לא שמחה?
Old 15 יוני 2008, 15:33
קבוצת תורמים

לחץ לחיצה ימנית על הווידאו של השקף. האם יש נכסים? בדוק וודא שהוא בחר corretly.
Old 15 יוני 2008, 15:51
קבוצת חברות חדשות

הי

אני לא יכול לדעת אם הוא בחר בדרך הנכונה, כל מה שאני מקבל הוא לשמור subscreens וכו '. באמת במחיר של אובדן מה לעשות? וידאו קליפ משחק בנפרד עמ 'אישור תקינה בנפרד רק צביעות לקבל את הווידאו קליפ לתוך PP??
Old 15 יוני 2008, 23:19
קבוצת חברות חדשות

הי

Struggling שוב הבוקר עם וידאו קליפ. הוידאו קליפ יש לי עכשיו מועתקים על גבי שולחן העבודה שלי הוא מראה כמו קיצור ב-Windows Media Player. זה משחק זה בסדר. ניסיתי לגזור ולהדביק את זה על גבי זה מעתיק את השקופית doesn't אבל זה עובד. יש לי גם ניסו "החדרת" זה כפי שהוצע. מסיבה כלשהי זה seens להוסיף subscreen קטן יותר אבל עדיין לא משחק על PowerPoint? האם אתה יכול להסביר בבקשה מה אני צריך לבדוק. Many thanks
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.