![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All Mano pirmoji gija, jūsų pagalba labai gerai vertinama. Turiu PowerPoint pristatymas DVD, kuris vaizdo klipų apie tai, kaip gerai. PowerPoint slide show turi skaidres su nuotrauka, kur trumpas (15 sekundžių) vaizdo klipas turėtų būti, bet filmai kurie yra apie tą patį DVD, matyt, turi būti "susijusios" su PowerPoint pristatymas. Kaip man tai padaryti prašom. PS: Nesu labai Techninė PC. ačiū. |
|
| |||
| |||
| Ar į DVD? Jei taip, galite nukopijuoti jį į jūsų kompiuterį. Tada inbed ją parodyti. |
|
| |||
| |||
| Labas labai ačiū už tokį greitą atsakymą. Taip, vaizdo klipų ir PP failas yra viename DVD, o vaizdo çra ¹ ai yra atskiros programos PowerPoint failas. Turiu kopijuoti DVD į mano kompiuterį ir nešiojamąjį kompiuterį, bet kaip aš inbed video clips į skaidrių peržiūrą? Atsiprašė už tai, kad stora. ačiū |
|
| |||
| |||
| Manau failai yra dabar. Avi ar mpeg? Sukurkite skaidrę, arba jei turite exsisting skaidrę, kurią norite jį. Grįžti į Įterpti viršuje. Turėtų būti filmai ir garsus. Paspauskite, kad. Tuomet pamatysite langą jums surasti vaizdo vietą. Įdėkite jį. Simple as that:) |
|
| |||
| |||
| Ačiū Taip, jis įterpiamas į skaidrę, jau pateikus kaip jums patarė, bet vis tiek nebus atlikti. Atrodo, kad sukurti tiek Sub Pristatymas ir tada nieko neįvyksta? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs paleidote rodo dar? Ar turite paspausti mygtuką arba paspauskite klavišą, kad ji paleisti, kai esate parodyti? |
|
| |||
| |||
| Taip aš stengiausi jį paleisti paspaudę bet ne džiaugsmas? |
|
| |||
| |||
| Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite skaidrių video. Ar savybės? Patikrinkite, įsitikinkite, kad jis yra nustatytas corretly. |
|
| |||
| |||
| Labas Aš negaliu pasakyti, jei ji yra teisingai nustatyti, visas gaunu iš subscreens etc. Tikrai ne, ką daryti nuostolius? Video klipas vaidina Gerai atskirai ir PP yra ok atskirai just cant get vaizdo įrašą į PP? |
|
| |||
| |||
| Labas Kovoja vėl šį rytą su vaizdo įrašą. Vaizdo klipas Aš dabar nukopijuotos mano darbastalio ir jis parodo, kaip "Windows Media Player santrumpa. Jis vaidina bauda tai. Mėginau iškirpti ir įklijuoti jį ir nukopijuokite jį į skaidrę, bet neveikia,. Aš taip pat bandė "įdėti" jį kaip siūloma. Dėl tam tikrų priežasčių ji seens pridėti mažesnių subscreen, bet dar ne žaisti PowerPoint? Ar galite paaiškinti, prašom, ką reikia patikrinti. ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Video File pristatymas / Failų formatas DVD grotuvas? | jamblebee | Multimedia & Codecs | 2 | 6 spalis 2009 04:00 |
| Nebėra Burns Autorun Pdf pristatymas, sukurta PowerPoint. | Arty Anne | Office Suites & Applications | 3 | 22 liepa 2009 11:36 |
| Siūlomi powerpoint presentation program | rashere | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 07:26 |
| Susiejant forumuose? | :: Aaron: | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 7 balandis 2008 12:00 |
| Susiejant Plasma TV į PC | robina80 | General Hardware Chat | 4 | 23 sausis 2008 11:20 |
| Temos įrankiai | |
| |