![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All Mój pierwszy wątek, pomoc bardzo ceniona. Mam prezentację PowerPoint DVD pliki wideo, które na nim również. Pokaz slajdów programu PowerPoint ma slajdy ze zdjęciem, gdzie krótki (15 sekund) wideo należy jednak filmy, które są na tym samym DVD widocznie musi być "związane" z prezentacji programu PowerPoint. Jak mogę to zrobić należy. PS: Nie jestem bardzo PC technicznych. many thanks. |
|
| |||
| |||
| Czy to na DVD? Jeśli tak można skopiować na komputer. Następnie inbed go do pokazania. |
|
| |||
| |||
| Cześć wiele dzięki takiej szybkiej odpowiedzi. Tak, pliki wideo i PP plików są na tym samym dvd ale są osobne pliki wideo do prezentacji PowerPoint pliku. Mam skopiowałeś DVD na moim komputerze i laptopa, ale jak mogę inbed film wideo do pokazu slajdów? Przepraszamy za tak gęsta. many thanks |
|
| |||
| |||
| Zakładam, że pliki są teraz. AVI lub MPEG? Tworzenie slajdów, lub jeśli masz exsisting slajdów chcesz go. Przejdź do Wstaw u góry. Nie powinno być Filmy i dźwięki. Kliknij na to. Będzie wtedy wyświetlone okno dialogowe, aby znaleźć lokalizację wideo. Następnie włóż ją. Simple as that:) |
|
| |||
| |||
| Many thanks Tak dodaje go na slajd, który jest już na prezentacji jak ty, ale zaleca nadal nie są odtwarzane. Wygląda na to, aby stworzyć mały sub slajdów, a następnie nic się nie dzieje? |
|
| |||
| |||
| Czy prowadził jeszcze pokazać? Czy masz do klikania lub naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić, gdy jesteś w show? |
|
| |||
| |||
| I tak starałem się go uruchomić, klikając ale nie radość? |
|
| |||
| |||
| Kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku wideo slajdów. Czy nieruchomości? Sprawdź upewnij się, że jest ona ustawiona corretly. |
|
| |||
| |||
| Cześć Nie mogę powiedzieć, jeśli jest ustawiony prawidłowo, wszystko zaczyna się zachować subscreens etc. Naprawdę na utratę tego, co robić? Wideo odgrywa ok oddzielnie i oddzielnie PP jest ok just cant pobrać plik wideo do PP? |
|
| |||
| |||
| Cześć Struggling jeszcze dziś rano z wideo. Wideoklip Mam teraz skopiowane na pulpicie i pokazuje go jako skrót w programie Windows Media Player. Odgrywa ona grzywnę w tej sprawie. Mam próbował wyciąć i wkleić go i skopiowanie go na slajd, ale doesnt pracy. Mam również próbowali "wkładaniu" to zgodnie z sugestią. Z jakiegoś powodu to seens dodać subscreen mniejszych, ale wciąż nie gra na PowerPoint? Czy może Pan wyjaśnić, proszę, co muszę sprawdzić. many thanks |
![]() |
|
| Zakładki |