menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Prepojovacie video do prezentácie v PowerPointe

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2008, 15:01
Nový člen skupiny

Default Prepojovacie video do prezentácie v PowerPointe

Zdravím všechny

Môj prvý vlákno, vašu pomoc veľmi ocenil.

Mám powerpoint prezentácie DVD, ktoré má videoklipy na tom rovnako. PowerPoint prezentácii sa snímky s obrázkom, kde je krátka (15 sekúnd) videozáznam by mal byť, ale videa, ktoré sú na rovnakej DVD zrejme musieť byť "spojený" s powerpoint prezentácie. Ako sa to robí, prosím. PS: Nie som veľmi technické PC.

Děkuji.
Old 15. júna 2008, 15:05
Darcu Skupina

Je to na DVD? Ak áno môžete skopírovať do svojho počítača. Potom inbed do show.
Old 15. júna 2008, 15:11
Nový člen skupiny

Nazdar

Ďakujem za takú rýchlu odpoveď.

Áno, videoklipy a PP súbor na rovnakej dvd ale videoklipy sú oddelené na powerpoint prezentácie súboru. Mám skopírované DVD na môj počítač a notebook, ale ako môžem inbed videoklipy na prezentáciu? Omlouvám se za tak husté.

Děkuji
Old 15. júna 2008, 15:20
Darcu Skupina

Predpokladám, že súbory sú teraz. AVI alebo MPEG?

Vytvorte snímku, alebo ak máte exsisting snímku chcete ho.
Prejsť na Vložiť pozdĺž hornej časti. Mal by existovať Movies a zvuky. Kliknite na to. Bude potom vyvolajte okno pre vás nájsť miesto na video. Potom vložte ju. Simple as that:)
Old 15. júna 2008, 15:29
Nový člen skupiny

Děkuji

Áno, znie to na snímku, ktorý je už na prezentáciu, ako by ste odporúčal, ale napriek tomu nebude hrať. Zdá sa, že na vytvorenie malého sub snímku a potom sa nič nestalo?
Old 15. júna 2008, 15:30
Darcu Skupina

Už ste běžel show ešte? Máte k kliknite alebo stlačte kláves pre jeho spustenie, keď ste v show?
Old 15. júna 2008, 15:32
Nový člen skupiny

Áno, som sa pokúsil spustiť kliknutím, ale nemôže mať radosť?
Old 15. júna 2008, 15:33
Darcu Skupina

Kliknite pravým tlačidlom na video v závere. Existuje vlastnosti? Skontrolujte, uistite sa, že je nastavený corretly.
Old 15. júna 2008, 15:51
Nový člen skupiny

Nazdar

Nemôžem povedať, ak je správne nastavené, všetky jsem je neustále subscreens etc. Naozaj sa stratou toho, čo mám robiť? Videoklip hrá ok oddelene a PP je ok samostatne len dotírat dostať videoklip do PP?
Old 15. júna 2008, 23:19
Nový člen skupiny

Nazdar

Struggling opäť ráno sa videoklip. Videoklip som kopírované na mojom počítači a ukazuje ako skratku pre Windows Media Player. Hrá na tomto pokutu. Som sa pokúsil znížiť a vložiť a skopírovať ho na snímku, ale že doesnt práce. Tiež som sa pokúsil "vložiť", ako ho navrhol. Z nejakého dôvodu to seens pridať subscreen menej, ale stále nehrá na powerpoint? Môžete mi prosím vysvetliť, čo potrebujem ku kontrole. Děkuji
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Video súboru Prezentácia / formát súboru pre DVD prehrávač? jamblebee Multimedia & Kodeky 2 6.októbra 2009 04:00
Už Burns jeden Autorun Pdf Prezentácia vytvorená na Powerpoint. bohémsky anne Office & Aplikácie 3 22. júla 2009 11:36
ODPORÚČAME powerpoint prezentácie programu rashere Office & Aplikácie 1 21. novembra 2008 07:26
Prepojenie fór? :: AARON:: Web Design, hosting & SEO 1 7 apríla 2008 12:00
Plazmový televízor s prepojením na PC robina80 Všeobecné Hardware Chat 4 23. január 2008 11:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.