![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Môj prvý vlákno, vašu pomoc veľmi ocenil. Mám powerpoint prezentácie DVD, ktoré má videoklipy na tom rovnako. PowerPoint prezentácii sa snímky s obrázkom, kde je krátka (15 sekúnd) videozáznam by mal byť, ale videa, ktoré sú na rovnakej DVD zrejme musieť byť "spojený" s powerpoint prezentácie. Ako sa to robí, prosím. PS: Nie som veľmi technické PC. Děkuji. |
|
| |||
| |||
| Je to na DVD? Ak áno môžete skopírovať do svojho počítača. Potom inbed do show. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Ďakujem za takú rýchlu odpoveď. Áno, videoklipy a PP súbor na rovnakej dvd ale videoklipy sú oddelené na powerpoint prezentácie súboru. Mám skopírované DVD na môj počítač a notebook, ale ako môžem inbed videoklipy na prezentáciu? Omlouvám se za tak husté. Děkuji |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že súbory sú teraz. AVI alebo MPEG? Vytvorte snímku, alebo ak máte exsisting snímku chcete ho. Prejsť na Vložiť pozdĺž hornej časti. Mal by existovať Movies a zvuky. Kliknite na to. Bude potom vyvolajte okno pre vás nájsť miesto na video. Potom vložte ju. Simple as that:) |
|
| |||
| |||
| Děkuji Áno, znie to na snímku, ktorý je už na prezentáciu, ako by ste odporúčal, ale napriek tomu nebude hrať. Zdá sa, že na vytvorenie malého sub snímku a potom sa nič nestalo? |
|
| |||
| |||
| Už ste běžel show ešte? Máte k kliknite alebo stlačte kláves pre jeho spustenie, keď ste v show? |
|
| |||
| |||
| Áno, som sa pokúsil spustiť kliknutím, ale nemôže mať radosť? |
|
| |||
| |||
| Kliknite pravým tlačidlom na video v závere. Existuje vlastnosti? Skontrolujte, uistite sa, že je nastavený corretly. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Nemôžem povedať, ak je správne nastavené, všetky jsem je neustále subscreens etc. Naozaj sa stratou toho, čo mám robiť? Videoklip hrá ok oddelene a PP je ok samostatne len dotírat dostať videoklip do PP? |
|
| |||
| |||
| Nazdar Struggling opäť ráno sa videoklip. Videoklip som kopírované na mojom počítači a ukazuje ako skratku pre Windows Media Player. Hrá na tomto pokutu. Som sa pokúsil znížiť a vložiť a skopírovať ho na snímku, ale že doesnt práce. Tiež som sa pokúsil "vložiť", ako ho navrhol. Z nejakého dôvodu to seens pridať subscreen menej, ale stále nehrá na powerpoint? Môžete mi prosím vysvetliť, čo potrebujem ku kontrole. Děkuji |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Video súboru Prezentácia / formát súboru pre DVD prehrávač? | jamblebee | Multimedia & Kodeky | 2 | 6.októbra 2009 04:00 |
| Už Burns jeden Autorun Pdf Prezentácia vytvorená na Powerpoint. | bohémsky anne | Office & Aplikácie | 3 | 22. júla 2009 11:36 |
| ODPORÚČAME powerpoint prezentácie programu | rashere | Office & Aplikácie | 1 | 21. novembra 2008 07:26 |
| Prepojenie fór? | :: AARON:: | Web Design, hosting & SEO | 1 | 7 apríla 2008 12:00 |
| Plazmový televízor s prepojením na PC | robina80 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 23. január 2008 11:20 |
| Thread Tools | |
| |