![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Мој први тхреад, ваша помоћ итекако добродошла. Имам ПоуерПоинт презентације ДВД који има видео клипове на то као добро. ПоуерПоинт слиде схоу има слајдова са сликом, где се кратко (15 сек) видео снимка треба да буде, али видео снимци које су на истом ДВД очигледно морати да буде "везан" за ПоуерПоинт презентацију. Како ћу то учинити молим. ПС: Ја сам не врло рачунар технички. много хвала. |
|
| |||
| |||
| Је ли га на ДВД? Ако је тако да можеш копирати га на ваш рачунар. Тада инбед га у емисији. |
|
| |||
| |||
| Бок Многобројан захвалност за тако брз одговор. Да видео исечака и слика ПП су на истом двд-а видео клипови су одвојене за ПоуерПоинт презентација датотеку. Имам копирате ДВД на мој рачунар и лаптоп, али како могу инбед видео клипове у слиде схоу? Извињења за тако густа. много хвала |
|
| |||
| |||
| Ја преузети датотеке су сада. Ави или МПЕГ? Направите слајд, или ако имате екссистинг слајд на којем желите да. Иди на врх Уметни дуж. Ту треба да буде Филм и звукова. Кликните на то. То ће онда довести прозор за Вас пронаћи локацију видеа. Затим убаците га. Једноставни, као да је:) |
|
| |||
| |||
| Много хвала ыес уметнута на слајд који је већ на презентацију као ти саветовао али ипак неће играти. Чини се да се створи мало суб слајд, а затим ништа се не дешава? |
|
| |||
| |||
| Да ли си ишла схоу ыет? Имате ли кликнути или притисните било који тастер за покретање када су у емисији? |
|
| |||
| |||
| Да сам покушао покренути кликом, али не и радост? |
|
| |||
| |||
| Десним тастером миша кликните на видео у слајд. Има својства? Проверите побрините се поставити цорретлы. |
|
| |||
| |||
| Бок Не знам ако је правилно постављен, сва сам се држати добивање субсцреенс етц. Стварно на губитак шта да радим? Видео запис ок игра одвојено и ПП је ок одвојено само лицемјерје добити видео снимка у ПП? |
|
| |||
| |||
| Бок Боре опет јутрос са видео клип. Видеоисјечка сам сад копирате на мом десктопу и показује као пречицу на Уиндоус Медиа Плаыер. Она игра фино на томе. Покушао сам да исечете и налепите га и копирати га на тобоган, али да се посао. Такође сам покушао "уметања" као предложен. Из неког разлога га сеенс за додавање субсцреен мањи, али ипак не игра на ПоуерПоинт? Можете ли молим вас објаснити шта ми је потребно да проверите. много хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Презентација видео фајла / Формат за ДВД плејер? | јамблебее | Мултимедија и кодеци | 2 | 6. Окт 2009 04:00 |
| Но лонгер Бурнс један Ауторун Пдф презентацију, израђена дана ПоуерПоинт. | арты Анне | Оффице & Апплицатионс | 3 | 22. јула 2009 11:36 |
| Предложени програм ПоуерПоинт презентација | расхере | Оффице & Апплицатионс | 1 | 21 новембар 2008 07:26 |
| Повезивање форуме? | :: Аарон: | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 7 април 2008 12:00 |
| Повезивање плазма ТВ на ПЦ | робина80 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 23 јануар 2008 11:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |