менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Зразки відео в презентації PowerPoint

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2008, 15:01
Нові члени групи

Default Зразки відео в презентації PowerPoint

Всі привіт

Мій перший потік, ваша допомога дуже високо.

У мене є PowerPoint презентація DVD яка відеокліпи на його також. PowerPoint слайдів має слайдів з фотографіями, де короткі (15 секунд) відео-кліп має бути, але відео, які знаходяться на одному DVD мабуть повинні бути "прив'язані" до PowerPoint презентацію. Як мені це зробити, будь ласка. PS: Я не дуже ПК технічні.

Большое спасибо.
Old 15 червня 2008, 15:05
Донор групи

Хіба на DVD? У цьому випадку ви можете скопіювати його на ваш комп'ютер. Тоді inbed його в шоу.
Old 15 червня 2008, 15:11
Нові члени групи

Привіт

Велике спасибі за такий швидкий відповідь.

Так, відеокліпів і ПП файл знаходяться на одному DVD, а відеокліпи на окремому файлі PowerPoint презентацію. Я скопіював DVD на комп'ютер і ноутбук, але як я можу inbed відеокліпів в слайд-шоу? Вибачення за те, що така щільна.

велике спасибі
Old 15 червня 2008, 15:20
Донор групи

Я вважаю, ці файли тепер. AVI або MPEG?

Створити слайд або якщо у вас є exsisting слайді ви хочете його.
Виберіть Вставити верхній частині екрана. Там повинні бути фільми та звуки. Натисніть на неї. Потім він відкрито вікно для Вас, щоб знайти місце розташування відео. Потім вставте його. От як все просто:)
Old 15 червня 2008, 15:29
Нові члени групи

Велике спасибі

Так вставити його на слайді, який вже на презентацію, як ви порадили, але як і раніше не буде грати. Здається, щоб створити маленький слайда до півдня, а потім нічого не відбувається?
Old 15 червня 2008, 15:30
Донор групи

Ти побіг показувати ще? Чи є у вас на кнопку або клавішу для його запуску, коли ви знаходитесь в шоу?
Old 15 червня 2008, 15:32
Нові члени групи

Та я спробував запустити його, натиснувши але немає радості?
Old 15 червня 2008, 15:33
Донор групи

Клацніть правою кнопкою на відео в слайд. Чи є властивості? Перевірити переконайтеся, що це набір corretly.
Old 15 червня 2008, 15:51
Нові члени групи

Привіт

Я не можу сказати, якщо він встановлений правильно, все, що я постійно отримую це subscreens ETC. Дійсно в розгубленості: що робити? Відеокліп прослуховування OK окремо і ПП OK окремо просто ходяче отримати відео-кліп на ПП?
Old 15 червня 2008, 23:19
Нові члени групи

Привіт

Боротьба знову сьогодні вранці з відео-кліп. Відеокліп тепер я скопіював на свій робочий стіл і це показує, як ярлик на Windows Media Player. Вона грає штрафу з цього питання. Я спробував вирізати і вставити його і копіювання його на слайді, але що оленяча шкіра робота. Я також спробував "Вставка" Це як це пропонувалося. Чомусь seens додати subscreen менших, але все ще не грає на PowerPoint? Чи можете ви пояснити, будь ласка, що мені потрібно перевірити. велике спасибі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відеофайл Презентація / формат файлу для DVD-плеєр? jamblebee Мультимедіа & кодеки 2 6 жовтня 2009 04:00
No Longer Бернс Autorun Pdf презентації, створені на Powerpoint. Arty Anne Office Suites & Застосування 3 22 липня 2009 11:36
Запропонована програма презентацію PowerPoint rashere Office Suites & Застосування 1 21 листопада 2008 07:26
Зразки форумах? :: Аарон:: Веб дизайн, хостинг & SEO 1 7 квітня 2008 12:00
Зразки плазмовий телевізор до ПК robina80 Генеральний обладнання чат 4 23 січня 2008 11:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.