![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт Мій перший потік, ваша допомога дуже високо. У мене є PowerPoint презентація DVD яка відеокліпи на його також. PowerPoint слайдів має слайдів з фотографіями, де короткі (15 секунд) відео-кліп має бути, але відео, які знаходяться на одному DVD мабуть повинні бути "прив'язані" до PowerPoint презентацію. Як мені це зробити, будь ласка. PS: Я не дуже ПК технічні. Большое спасибо. |
|
| |||
| |||
| Хіба на DVD? У цьому випадку ви можете скопіювати його на ваш комп'ютер. Тоді inbed його в шоу. |
|
| |||
| |||
| Привіт Велике спасибі за такий швидкий відповідь. Так, відеокліпів і ПП файл знаходяться на одному DVD, а відеокліпи на окремому файлі PowerPoint презентацію. Я скопіював DVD на комп'ютер і ноутбук, але як я можу inbed відеокліпів в слайд-шоу? Вибачення за те, що така щільна. велике спасибі |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, ці файли тепер. AVI або MPEG? Створити слайд або якщо у вас є exsisting слайді ви хочете його. Виберіть Вставити верхній частині екрана. Там повинні бути фільми та звуки. Натисніть на неї. Потім він відкрито вікно для Вас, щоб знайти місце розташування відео. Потім вставте його. От як все просто:) |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі Так вставити його на слайді, який вже на презентацію, як ви порадили, але як і раніше не буде грати. Здається, щоб створити маленький слайда до півдня, а потім нічого не відбувається? |
|
| |||
| |||
| Ти побіг показувати ще? Чи є у вас на кнопку або клавішу для його запуску, коли ви знаходитесь в шоу? |
|
| |||
| |||
| Та я спробував запустити його, натиснувши але немає радості? |
|
| |||
| |||
| Клацніть правою кнопкою на відео в слайд. Чи є властивості? Перевірити переконайтеся, що це набір corretly. |
|
| |||
| |||
| Привіт Я не можу сказати, якщо він встановлений правильно, все, що я постійно отримую це subscreens ETC. Дійсно в розгубленості: що робити? Відеокліп прослуховування OK окремо і ПП OK окремо просто ходяче отримати відео-кліп на ПП? |
|
| |||
| |||
| Привіт Боротьба знову сьогодні вранці з відео-кліп. Відеокліп тепер я скопіював на свій робочий стіл і це показує, як ярлик на Windows Media Player. Вона грає штрафу з цього питання. Я спробував вирізати і вставити його і копіювання його на слайді, але що оленяча шкіра робота. Я також спробував "Вставка" Це як це пропонувалося. Чомусь seens додати subscreen менших, але все ще не грає на PowerPoint? Чи можете ви пояснити, будь ласка, що мені потрібно перевірити. велике спасибі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеофайл Презентація / формат файлу для DVD-плеєр? | jamblebee | Мультимедіа & кодеки | 2 | 6 жовтня 2009 04:00 |
| No Longer Бернс Autorun Pdf презентації, створені на Powerpoint. | Arty Anne | Office Suites & Застосування | 3 | 22 липня 2009 11:36 |
| Запропонована програма презентацію PowerPoint | rashere | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 07:26 |
| Зразки форумах? | :: Аарон:: | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 7 квітня 2008 12:00 |
| Зразки плазмовий телевізор до ПК | robina80 | Генеральний обладнання чат | 4 | 23 січня 2008 11:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |