![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem spustit web design webových stránek, a my také hostitelské národy stránky. Existuje nějaký software tam, že mohu použít, že mi umožní vložit informace o každého zákazníka, a také to tak bude záznam mi, pokud jejich splatnosti pro hosting a podobně. Nevadí mi budou muset platit za software. Díky. David. |
|
| |||
| |||
| Cmon lidi, prosím: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokonce i Excel můžete udělat, pokud si vytvořit vzorec, který zkontroluje, zda je systémové datum a čas na pravidelné platby včas.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Existuje i anywere najdete vzorců, vím, že některé pro excel, ale ne že im pokročilé .... Díky. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje servery běží na Plesk / a Viruozzo a zákazníky jsou řízeny s touto> http://www.parallels.com/uk/products...tion/business/
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Handy zálohovací program Jak si zařídit Úplné a Přírůstkové Rozvrh | Zillah | Obecné Software Chat | 0 | 10.října 2009 22:49 |
| Stavební společnost, databáze pro všechny své zákazníky dvojskla | craigbenham | Obecné Software Chat | 1 | 10. březen 2009 08:16 |
| Jaký software je dobré řídit teplo příjmu na mém notebooku? | hitman0042 | Obecné Software Chat | 4 | 29. listopad 2008 15:14 |
| Jak mohu Buld Business System, řídit obchodní systém? | 597 | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 12:30 |
| Opravdu divný problém se zákazníky PC | Sparkplug | Obecné Hardware Chat | 3 | 21. Září 2006 21:52 |
| Thread Nástroje | |
| |