![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω ένα web σχεδιασμό ιστοσελίδας, και εμείς επίσης υποδοχής λαών ιστοσελίδες. Υπάρχει ένα κομμάτι λογισμικού εκεί έξω που να μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι θα μου επιτρέψετε να εισάγετε πληροφορίες για κάθε πελάτη και επίσης να είναι έτσι θα μου συναγερμού εάν πραγματοποιηθεί η πληρωμή τους για τη φιλοξενία και τα πράγματα έτσι. Δεν με ενοχλεί να πρέπει να πληρώσει για το λογισμικό. Ευχαριστώ. David. |
|
| |||
| |||
| Cmon άτομα, παρακαλώ: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακόμη και το Excel μπορεί να γίνει αυτό αν κάνετε μια φόρμουλα που ελέγχει το σύστημα ημερομηνία και η ώρα κατά την προγραμματισμένη πληρωμή χρόνο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Υπάρχει anywere i να βρείτε τις φόρμουλες, γνωρίζω κάποια για το Excel, αλλά ότι οι προηγμένες im δεν .... Ευχαριστώ. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My διακομιστές λειτουργούν με Plesk / Viruozzo και οι πελάτες είναι και η διαχείριση με αυτό> http://www.parallels.com/uk/products...tion/business/
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Τρόπος διαχείρισης Πλήρης και Στοιχειώδη Πρόγραμμα | zillah | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 10 Οκτωβρίου 2009 22:49 |
| Δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για την εταιρεία το σύνολο των πελατών μου, διπλά τζάμια | craigbenham | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 10 Μαρ 2009 08:16 |
| Αυτό το λογισμικό είναι καλό για τη διαχείριση της θερμότητας πρόσληψης για φορητό υπολογιστή μου; | hitman0042 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 29 Νοε 2008 15:14 |
| Πώς Μπορώ να Buld Επιχειρησιακό Σύστημα, Διαχείριση Το Επιχειρησιακό Σύστημα? | 597 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3η Δεκ. 2007 12:30 |
| Πολύ παράξενο πρόβλημα με τους πελάτες PC | Sparkplug | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 21η Σεπ 2006 21:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |