![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej, ja pokrenuti web dizajn web stranice, a mi drugi host narodima web stranica.
Ima li komad softvera vani da ja mogu koristiti, koji će omogućiti mi da ubacite podatke o svakom kupcu i čine ga tako da će upozoriti me ako im je uplata za hosting i zbog stvari kao što je to. I ne smeta što platiti za softver. Hvala. David. |
|
|
|||
|
|||
|
Cmon ljudi, molim: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čak Excel možete učiniti ako napravite formulu koja provjerava sistemskog datuma i vremena na vrijeme isplati.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ima li anywere ja mogu naći formule, znam neke za excel, ali im ne da naprednu ....
Hvala. David. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Moj pokreću na serverima Plesk / Viruozzo i kupaca i upravlja sa ovim> http://www.parallels.com/uk/products...tion/business/