![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני מפעיל אתר אינטרנט, עיצוב, ואנו גם לארח העמים אתרים. האם יש פיסת תוכנה שם כי אני יכול להשתמש שיאפשר לי להכניס מידע על כל לקוח, וכן להפוך את זה כך שזה יהיה לי התראה אם את התשלום בשל עבור אירוח ודברים כאלה. לא אכפת לי צורך לשלם עבור התוכנה. תודה. דוד. |
|
| |||
| |||
| Cmon אנשים, בבקשה: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Excel גם יכול לעשות זאת אם תבצע את הנוסחה בודק את מערכת התאריך והשעה נגד בתשלום המתוזמן שעה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| האם יש anywere אני יכול למצוא את הנוסחאות, אני יודע כמה עבור Excel, אבל לא כל כך מתקדם IM .... תודה. דוד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אזור שרתי לרוץ על Plesk / Viruozzo ו והלקוחות הם הצליחו עם זה> http://www.parallels.com/uk/products...tion/business/
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Handy תכנית גיבוי כיצד לנהל מלאה מצטבר תזמן | zillah | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 10 אוקטובר 2009 22:49 |
| בניית בסיס הנתונים עבור כל חברה שלי כפולה זגוג לקוחות | craigbenham | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -10 מרץ 2009 08:16 |
| מה היא תוכנה טובה כדי לנהל את החום קבולת על הנייד שלי? | hitman0042 | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 29 נובמבר 2008 15:14 |
| איך אני יכול Buld עסקים המערכת, מערכת ניהול העסקים? | 597 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 12:30 |
| באמת מוזר בעיה עם המחשב לקוחות | Sparkplug | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 21 ספטמבר 2006 21:52 |
| שרשרת כלים | |
| |