![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, aš paleisti web dizainas interneto svetainėje, ir mes taip pat priimančiosios tautų svetainėse. Ar programinė įranga, iš ten, kad galėčiau naudoti, kad leis man įrašyti informaciją apie kiekvieną klientą ir taip pat padaryti, todėl tai bus įspėti mane, jeigu jų mokėjimas dėl priėmimo ir ko panašaus. I don't mind mokėti už programinę įrangą. Ačiū. Dovydo. |
|
| |||
| |||
| Cmon žmonės, prašom: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Net Excel gali tai padaryti, jei jums padaryti formulę, kad patikrinimų sistemos datą ir laiką nuo suplanuoto mokėjimo metu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ar anywere galiu rasti formules, žinau, kai Excel, tačiau jiems ne tai, kad pažangiosios .... Ačiū. Dovydo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano serverių paleisti Plesk / Viruozzo ir klientų, ir valdo šią> http://www.parallels.com/uk/products...tion/business/