![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Операционна система: Windows XP Аз не намирам OpenOffice 2.3 и ми харесва толкова много, че сега е моята основна Word процесор. неприятностите е, че има хиляди Lotus Wordpro 97 Файлове и при износ на тези, както Богат текстов формат (*. RTF) и ги отварят в OpenOffice писател, форматирането е загубил и всички снимки / графики са пръснати из целия място . Той ще вземе прекалено дълъг за мен да започнете всеки файл отново или да се опитате reformatting ги веднъж, внесени в OpenOoffice. Въпрос ми е: има ли начин за преобразуване на Lotus Wordpro 97 файлове (*. lwp) към OpenOffice Писателю файлове (*. odt)? |
|
| |||
| |||
| Няма значение! Намерих си решение! ![]() Аз ще я публикувате по-долу, за други, които не знаят как да го направя: Запис на Lotus 97 файла като "MS Word за Windows 6.0 (*. DOC), но когато въведете името на файла, остави Разширение" *. XML " Отваряне на XML файл в OpenOffice и запазете файла като OpenDocument Текст (*. odt) Файл Реализирано! Уау ![]() Вижте снимката на закрепване да видите снимки на екрани |
|
| |||
| |||
| хубаво върхът!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Linux с OpenOffice за P3, 800MHz | shadydawg | Linux & Алтернативни OS | 1 | 29 май 2009 г. 12:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |