![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Zjistil jsem, že OpenOffice 2.3 a líbí se mi to tak moc, to je nyní můj výchozí procesoru Word. Problém je, že jsem si tisíce Lotus WordPro 97 souborů a když jsem vývoz těchto jako Rich Text Format (*. rtf) a otevřete je v OpenOffice Writer, formátování bylo ztraceno a všechny fotky / grafiky jsou rozesety všude . Bude to trvat příliš dlouho pro mě začít každý soubor znovu nebo se pokusit přeformátováním je jednou dovážené do OpenOoffice. Q moje je: existuje způsob, jak převést Lotus WordPro 97 obrázků (*. lwp) do OpenOffice Spisovatel soubory (*. odt)? |
|
| |||
| |||
| Nevadí! Našel jsem svou vlastní řešení! ![]() I'll post níže pro ostatní, kteří nevíte, jak na to: Uložte Lotus 97 souborů jako "MS Word for Windows 6.0 (*. DOC) Ale když zadáte název souboru, dal rozšíření" *. xml " Otevřít XML soubor v OpenOffice a uložte tento obrázek jako OpenDocument Text (*. odt) Soubor Přepočítáno! yay ![]() Podívejte se na fotografie oddanost viz screenshoty |
|
| |||
| |||
| pěkný tip!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Linux s OpenOffice pro P3, 800MHz | shadydawg | Linux & Alternativní OS | 1 | 29. květen 2009 12:51 |
| Thread Nástroje | |
| |