μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Lotus με OpenOffice

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Γενάρη 2008, 10:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Lotus με OpenOffice

Βρήκα OpenOffice 2.3 και μου αρέσει τόσο πολύ, είναι πλέον η προεπιλεγμένη Word Processor.

το πρόβλημα είναι, έχω χιλιάδες Lotus Wordpro 97 φάκελοι και όταν αυτές οι εξαγωγές, όπως σε μορφή εμπλουτισμένου κειμένου (*. rtf) και ανοιχτό σε OpenOffice Writer, η μορφοποίηση έχει χαθεί και όλες οι εικόνες / γραφικά είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα .

Θα έπαιρνε πολύ χρόνο για μένα για να ξεκινήσει ξανά κάθε αρχείο ή για να προσπαθήσει αναμορφοποίησης αυτά μετά την εισαγωγή τους OpenOoffice.

Q μου είναι: υπάρχει τρόπος μετατροπής Lotus Wordpro 97 αρχεία (*. lwp) για το OpenOffice Writer αρχεία (*. ODT);
Old 23 Γενάρη 2008, 12:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν πειράζει! Εγώ βρήκα λύση το δικό μου!

Θα πάρω θέση του κάτω από τους άλλους που δεν ξέρουν πώς να το κάνουμε:

Φυλάξτε την Lotus 97 Φάκελος ως "MS Word για Windows 6.0 (*. DOC), όμως, όταν μπαίνει το όνομα του αρχείου, να θέσει την παράταση" *. xml "

Ανοίξτε το αρχείο XML στο OpenOffice και να αποθηκεύσετε αυτό το αρχείο ως OpenDocument Κείμενο (*. ODT)

Φάκελος Μετασχηματισμένος!

Yay

δείτε το συνημμένο φωτογραφία για να δείτε screenshots
Attached Μικρογραφίες
Lotus to OpenOffice-convert-lotus-97-openoffice-using-xml2.jpg  
Old 23 Γενάρη 2008, 14:45
Ομάδα Δωρητών

ωραία μύτη!

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.