![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βρήκα OpenOffice 2.3 και μου αρέσει τόσο πολύ, είναι πλέον η προεπιλεγμένη Word Processor. το πρόβλημα είναι, έχω χιλιάδες Lotus Wordpro 97 φάκελοι και όταν αυτές οι εξαγωγές, όπως σε μορφή εμπλουτισμένου κειμένου (*. rtf) και ανοιχτό σε OpenOffice Writer, η μορφοποίηση έχει χαθεί και όλες οι εικόνες / γραφικά είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα . Θα έπαιρνε πολύ χρόνο για μένα για να ξεκινήσει ξανά κάθε αρχείο ή για να προσπαθήσει αναμορφοποίησης αυτά μετά την εισαγωγή τους OpenOoffice. Q μου είναι: υπάρχει τρόπος μετατροπής Lotus Wordpro 97 αρχεία (*. lwp) για το OpenOffice Writer αρχεία (*. ODT); |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν πειράζει! Εγώ βρήκα λύση το δικό μου!
![]() Θα πάρω θέση του κάτω από τους άλλους που δεν ξέρουν πώς να το κάνουμε: Φυλάξτε την Lotus 97 Φάκελος ως "MS Word για Windows 6.0 (*. DOC), όμως, όταν μπαίνει το όνομα του αρχείου, να θέσει την παράταση" *. xml " Ανοίξτε το αρχείο XML στο OpenOffice και να αποθηκεύσετε αυτό το αρχείο ως OpenDocument Κείμενο (*. ODT) Φάκελος Μετασχηματισμένος! Yay ![]() δείτε το συνημμένο φωτογραφία για να δείτε screenshots |
|
|
|||
|
|||
|
ωραία μύτη!