manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Lotus za OpenOffice

Reply

Thread Tools
Old 23 siječanj 2008, 10:05
Novi član grupe

Default Lotus za OpenOffice

Nađoh OpenOffice 2.3 i volim ga puno, ona je sada moj zadani Word Processor.

Problem je, imam hiljade Lotus Wordpro 97 datoteka, a kada sam izvoz tih kao Rich Text Format (*. rtf) i otvorite ih u OpenOffice Writer, formatiranje je izgubljen i sve slike / grafika su raspršene po cijelom mjestu .

To će potrajati predugo za mene za početak svaku datoteku ili pokušajte ponovo reformatting ih jednom uvezen u OpenOoffice.

moj je Q: Da li postoji način pretvaramo Lotus Wordpro 97 datoteke (*. lwp) na OpenOffice Writer datoteke (*. odt)?
Old 23 siječanj 2008, 12:32
Novi član grupe

Nije važno! Otkrio sam svoje rješenje!

I'll post je dolje za druge koji ne znam kako ćete to učiniti:

Spremite datoteku kao Lotus 97 "MS Word for Windows 6.0 (*. doc) Ali kad unesite naziv datoteke, stavite proširenje" *. xml "

Open XML datoteku u OpenOffice i spasiti ovu sliku kao OpenDocument Text (*. odt)

File Pretvoreno!

yay

check out fotografiju privitak vidjeti screenshot
Attached Thumbnails
Lotus to OpenOffice-convert-lotus-97-openoffice-using-xml2.jpg  
Old 23 siječanj 2008, 14:45
Donatorska Grupa

izbirljiv savjet!

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Linux sa OpenOffice za P3, 800MHz shadydawg Linux OS i alternativna 1 29. svibanj 2009 12:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.