![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Nađoh OpenOffice 2.3 i volim ga puno, ona je sada moj zadani Word Processor. Problem je, imam hiljade Lotus Wordpro 97 datoteka, a kada sam izvoz tih kao Rich Text Format (*. rtf) i otvorite ih u OpenOffice Writer, formatiranje je izgubljen i sve slike / grafika su raspršene po cijelom mjestu . To će potrajati predugo za mene za početak svaku datoteku ili pokušajte ponovo reformatting ih jednom uvezen u OpenOoffice. moj je Q: Da li postoji način pretvaramo Lotus Wordpro 97 datoteke (*. lwp) na OpenOffice Writer datoteke (*. odt)? |
|
| |||
| |||
| Nije važno! Otkrio sam svoje rješenje! ![]() I'll post je dolje za druge koji ne znam kako ćete to učiniti: Spremite datoteku kao Lotus 97 "MS Word for Windows 6.0 (*. doc) Ali kad unesite naziv datoteke, stavite proširenje" *. xml " Open XML datoteku u OpenOffice i spasiti ovu sliku kao OpenDocument Text (*. odt) File Pretvoreno! yay ![]() check out fotografiju privitak vidjeti screenshot |
|
| |||
| |||
| izbirljiv savjet!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Linux sa OpenOffice za P3, 800MHz | shadydawg | Linux OS i alternativna | 1 | 29. svibanj 2009 12:51 |
| Thread Tools | |
| |