kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Lotus az OpenOffice

Reply

Téma eszközök
Old Január 23, 2008, 10:05
Új tag Csoport

Default Lotus az OpenOffice

Úgy találtam, OpenOffice 2.3 és tetszik annyira, most az alapértelmezett Word Processor.

Az a baj, már több ezer Lotus WordPro 97 kép, és ha ezeket az export Rich Text Format (*. rtf) és nyitott őket OpenOffice Writer, a formázás megszakadt, és az összes kép / grafikák vannak elszórva az egész hely .

Ez túl hosszú nekem, hogy minden fájlt újra, vagy próbáld újra azokat egyszer behozott OpenOoffice.

Saját Q: Van-e olyan módon átalakításának Lotus WordPro 97 fájl (*. lwp) az OpenOffice Writer-fájlok (*. odt)?
Old Január 23, 2008, 12:32
Új tag Csoport

Nem fontos! Megtaláltam a saját megoldás!

I'll post it alatt mások, akik nem tudják, hogyan kell csinálni:

Mentsd el a Lotus 97 fájlt "MS Word for Windows 6.0 (*. DOC) De ha beírod a fájl nevét, hogy a meghosszabbításról" *. xml "

Open XML fájl OpenOffice és mentse ezt a fájlt a OpenDocument Text (*. odt)

File Konvertálva!

yay

Tekintse meg a képen mellékleteként lásd screenshots
Attached Thumbnails
Lotus to OpenOffice-convert-lotus-97-openoffice-using-xml2.jpg  
Old Január 23, 2008, 14:45
Donor Group

Tipp szép!

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
OpenOffice for Linux a P3, 800MHz shadydawg Linux és OS Alternatív 1 29. május 2009 12:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.