![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Úgy találtam, OpenOffice 2.3 és tetszik annyira, most az alapértelmezett Word Processor. Az a baj, már több ezer Lotus WordPro 97 kép, és ha ezeket az export Rich Text Format (*. rtf) és nyitott őket OpenOffice Writer, a formázás megszakadt, és az összes kép / grafikák vannak elszórva az egész hely . Ez túl hosszú nekem, hogy minden fájlt újra, vagy próbáld újra azokat egyszer behozott OpenOoffice. Saját Q: Van-e olyan módon átalakításának Lotus WordPro 97 fájl (*. lwp) az OpenOffice Writer-fájlok (*. odt)? |
|
| |||
| |||
| Nem fontos! Megtaláltam a saját megoldás! ![]() I'll post it alatt mások, akik nem tudják, hogyan kell csinálni: Mentsd el a Lotus 97 fájlt "MS Word for Windows 6.0 (*. DOC) De ha beírod a fájl nevét, hogy a meghosszabbításról" *. xml " Open XML fájl OpenOffice és mentse ezt a fájlt a OpenDocument Text (*. odt) File Konvertálva! yay ![]() Tekintse meg a képen mellékleteként lásd screenshots |
|
| |||
| |||
| Tipp szép!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| OpenOffice for Linux a P3, 800MHz | shadydawg | Linux és OS Alternatív | 1 | 29. május 2009 12:51 |
| Téma eszközök | |
| |