mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Lotus į OpenOffice

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 23, 2008, 10:05
Naujas Narys

Default Lotus į OpenOffice

Radau "OpenOffice 2.3 ir man patinka tiek daug, dabar pagal nutylėjimą Word Processor.

Problema yra, aš tūkstančiai Lotus WordPro 97 bylos, ir kai aš eksportuosiu šiuos Rich Text Format (*. rtf) ir atidarykite jį į OpenOffice Writer, formatavimas buvo prarastas ir visas nuotraukas / grafika yra išsibarsčiusios visame vieta .

Jis bus per ilgas man pradėti kiekvieną failą iš naujo arba bandykite performatavimas vieną kartą jas importuoti į OpenOoffice.

Mano Q: Ar yra konvertavimo Lotus WordPro 97 failai (*. lwp) į OpenOffice Writer failai (*. odt) būdu?
Old Sausis 23, 2008, 12:32
Naujas Narys

Nesvarbu! Radau savo sprendimą!

I'll post žemiau kitiems, kurie nežino, kaip tai padaryti:

Išsaugokite failą kaip "Lotus 97" MS Word for Windows 6.0 (*. doc) Bet kai įvedate failo pavadinimą, įdėti extention *. xml "

Open XML failą OpenOffice "ir išsaugokite šį failą kaip" OpenDocument "tekstas (*. odt)

Failo Converted!

yay

Check out nuotrauka areštas pamatyti Screenshot
Attached Thumbnails
Lotus to OpenOffice-convert-lotus-97-openoffice-using-xml2.jpg  
Old Sausis 23, 2008, 14:45
Donorų grupės

Nice tip!

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.