![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Mam znaleźć OpenOffice 2.3 i I like it so much, to jest teraz mój domyślny edytor tekstu. kłopoty to mam tysiące Lotus WordPro 97 plików i kiedy eksport jako Rich Text Format (*. rtf) i otwórz je w OpenOffice Writer, formatowanie zostało przerwane, a wszystkie zdjęcia / grafiki są rozproszone w każdym miejscu . To będzie dla mnie zbyt długo, aby rozpocząć każdy plik, aby spróbować ponownie lub ponowne ich raz przywiezione do OpenOoffice. moje Q: Czy istnieje sposób na konwersję plików Lotus WordPro 97 (*. LWP) do plików OpenOffice Writer (*. odt)? |
|
| |||
| |||
| Nieważne! Znalazłam moje własne rozwiązanie! ![]() I'll post it poniżej dla innych, którzy nie wiedzą jak to zrobić: Lotus 97 Zapisz plik jako "MS Word for Windows 6.0 (*. DOC) Ale kiedy wprowadzić nazwę pliku, umieść terminu" *. xml " Otwórz plik XML w OpenOffice i zapisać ten plik jako OpenDocument Text (*. odt) Plik Przekonwertowano! yay ![]() check out zdjęcie zajęcia, aby zobaczyć zrzuty ekranu |
|
| |||
| |||
| nice wskazówka!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |