![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sistem de operare: Windows XP Am găsit OpenOffice 2.3 şi îmi place aşa de mult, este acum meu implicit de procesor de text. problema este, am mii de Lotus WordPro 97 Fişiere şi când am de export ca aceste Rich Text Format (*. rtf) şi deschideţi-le în OpenOffice Scriitor, de formatare a fost pierdut şi toate pozele / grafice sunt împrăştiate peste tot . Se va lua prea mult timp pentru mine, pentru a începe fiecare fişier din nou sau pentru a încerca o dată reformatting le importate în OpenOoffice. Q mea este: este o modalitate de conversie a Lotus WordPro 97 Imagine (*. lwp) pentru OpenOffice Writer fişiere (*. odt)? |
|
| |||
| |||
| Nu-i nimic! L-am gasit propriul meu soluţie! ![]() Voi posta mai jos pentru alţii, care nu stiu cum se face: Salvaţi-vă Lotus 97 fişiere ca "MS Word for Windows 6.0 (*. doc) Dar, când vă introduceţi numele de fişier, pune extention" *. xml " Deschide fişier XML în OpenOffice şi salva această imagine ca OpenDocument (*. odt) File Convertit! Yay ![]() a verifica afară de fotografie ataşament pentru a vedea capturi de ecran |
|
| |||
| |||
| frumos sfat!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |