menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Lotus pre OpenOffice

Reply

Thread Tools
Old 23 január 2008, 10:05
Nový člen skupiny

Default Lotus pre OpenOffice

Zistil som, že OpenOffice 2.3 a páči sa mi to tak moc, to je teraz môj predvolené procesora Word.

Problém je, že som si tisíce Lotus WordPro 97 súborov a keď som vývoz týchto ako Rich Text Format (*. rtf) a otvorte je v OpenOffice Writer, formátovanie bolo stratené a všetky fotky / grafiky sú rozosiate všade .

Bude to trvať príliš dlho pre mňa začať každý súbor znovu alebo sa pokúsiť preformátovania je jednou dovážané do OpenOoffice.

Q moje je: existuje spôsob, ako previesť Lotus WordPro 97 obrázkov (*. LWP) do OpenOffice spisovateľ súbory (*. odt)?
Old 23 január 2008, 12:32
Nový člen skupiny

Nevadí! Našiel som svoju vlastnú riešenie!

I'll post nižšie pre ostatných, ktorí neviete, ako na to:

Uložte Lotus 97 súborov ako "MS Word for Windows 6.0 (*. DOC) Ale keď zadáte názov súboru, dal rozšírenie" *. xml "

Open XML súbor v OpenOffice a uložte tento obrázok ako OpenDocument Text (*. odt)

Súbor Prepočítavanie!

yay

Pozrite sa na fotografie oddanosť pozri screenshoty
Priložené miniatúry
Lotus to OpenOffice-convert-lotus-97-openoffice-using-xml2.jpg  
Old 23 január 2008, 14:45
Darcu Skupina

pekný tip!

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Linux s OpenOffice pre P3, 800MHz shadydawg Linux & Alternatívne OS 1 29. máj 2009 12:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.