![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Zistil som, že OpenOffice 2.3 a páči sa mi to tak moc, to je teraz môj predvolené procesora Word. Problém je, že som si tisíce Lotus WordPro 97 súborov a keď som vývoz týchto ako Rich Text Format (*. rtf) a otvorte je v OpenOffice Writer, formátovanie bolo stratené a všetky fotky / grafiky sú rozosiate všade . Bude to trvať príliš dlho pre mňa začať každý súbor znovu alebo sa pokúsiť preformátovania je jednou dovážané do OpenOoffice. Q moje je: existuje spôsob, ako previesť Lotus WordPro 97 obrázkov (*. LWP) do OpenOffice spisovateľ súbory (*. odt)? |
|
| |||
| |||
| Nevadí! Našiel som svoju vlastnú riešenie! ![]() I'll post nižšie pre ostatných, ktorí neviete, ako na to: Uložte Lotus 97 súborov ako "MS Word for Windows 6.0 (*. DOC) Ale keď zadáte názov súboru, dal rozšírenie" *. xml " Open XML súbor v OpenOffice a uložte tento obrázok ako OpenDocument Text (*. odt) Súbor Prepočítavanie! yay ![]() Pozrite sa na fotografie oddanosť pozri screenshoty |
|
| |||
| |||
| pekný tip!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Linux s OpenOffice pre P3, 800MHz | shadydawg | Linux & Alternatívne OS | 1 | 29. máj 2009 12:51 |
| Thread Tools | |
| |