мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Лотус за ОпенОффице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. Мар 2008, 10:05
Нови члан групе

Default Лотус за ОпенОффице

ОС: Уиндоус КСП

Нађа ОпенОффице 2/3 и волим га пуно, она је сада мој подразумевани Уорд Процессор.

Проблем је, имам хиљаде Лотус Уордпро 97 датотека, а када сам извоз тих као Рицх Текст Формат (*. ртф) и отворите их у ОпенОффице Уритер, форматирање је изгубљен и све слике / графика су Широка, широм месту .

То ће потрајати предуго за мене за почетак сваку датотеку или покушајте поново реформаттинг их једном увезен у ОпенОоффице.

мој је К: Да ли постоји начин претварамо Лотус Уордпро 97 датотеке (*. луп) на ОпенОффице Уритер датотеке (*. одт)?
Old 23. Мар 2008, 12:32
Нови члан групе

Није важно! Открио сам своје решење!

И'лл пост је доле за друге који не знам како ћете то да урадите:

Сачувајте датотеку као Лотус 97 "МС Уорд фор Уиндоус 6.0 (*. доц) Али кад унесите име датотеке, ставите проширење" *. ксмл "

Опен КСМЛ фајл у ОпенОффице и спасити ову слику као ОпенДоцумент Текст (*. одт)

Филе Конвертовано!

ыаы

цхецк оут фотографију прилог видети сцреенсхот
Аттацхед Тхумбнаилс
Lotus to OpenOffice-convert-lotus-97-openoffice-using-xml2.jpg  
Old 23. Мар 2008, 14:45
Донаторска Група

леп савет!

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц