![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ОС: Уиндоус КСП
Нађа ОпенОффице 2/3 и волим га пуно, она је сада мој подразумевани Уорд Процессор. Проблем је, имам хиљаде Лотус Уордпро 97 датотека, а када сам извоз тих као Рицх Текст Формат (*. ртф) и отворите их у ОпенОффице Уритер, форматирање је изгубљен и све слике / графика су Широка, широм месту . То ће потрајати предуго за мене за почетак сваку датотеку или покушајте поново реформаттинг их једном увезен у ОпенОоффице. мој је К: Да ли постоји начин претварамо Лотус Уордпро 97 датотеке (*. луп) на ОпенОффице Уритер датотеке (*. одт)? |
|
|
|||
|
|||
|
Није важно! Открио сам своје решење!
![]() И'лл пост је доле за друге који не знам како ћете то да урадите: Сачувајте датотеку као Лотус 97 "МС Уорд фор Уиндоус 6.0 (*. доц) Али кад унесите име датотеке, ставите проширење" *. ксмл " Опен КСМЛ фајл у ОпенОффице и спасити ову слику као ОпенДоцумент Текст (*. одт) Филе Конвертовано! ыаы ![]() цхецк оут фотографију прилог видети сцреенсхот |
|
|
|||
|
|||
|
леп савет!