![]() |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Ben OpenOffice 2,3 buldum ve o kadar çok seviyorum, şimdi varsayılan kelime işlemcisidir. sorun, ben ve 97 Dosyalar Lotus WordPro binlerce var ben Zengin Metin Biçimi olarak bu ihracat ise (*. rtf) ve OpenOffice Yazar bunları açık, biçimlendirme ve tüm fotoğraf kaybı oldu / grafikler yerine her dağınık olan . Beni tekrar ya da her dosya için bir kez OpenOoffice aktarıldı onları yeniden biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz Çok uzun sürer. benim S olduğunu bulur (*. lwp) (*. odt) Yazar dosyalarını OpenOffice için Lotus WordPro 97 dosya dönüştürme bir yolu nedir? |
|
| |||
| |||
| Boş ver! Kendi çözüm bulunamadı! ![]() Ben diğerleri için kim ne yapar bilmiyorum aşağıya yazı göreceksiniz: Ancak "MS Word, Windows 6.0 (*. DOC) değer olarak Lotus 97 Dosya kaydetme zaman dosya adı girin" diyen usantısı "*. xml koymak OpenOffice aç XML dosyası ve OpenDocument Metin (*. odt) Bu dosyayı kaydetmek Dönüştürüldü Dosya! Yay ![]() kontrol fotoğrafı ek ekran görmek için |
|
| |||
| |||
| güzel bir ipucu!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |