менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Lotus для OpenOffice

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 січня 2008, 10:05
Нові члени групи

Default Lotus для OpenOffice

ОС: Windows XP

Я виявив, OpenOffice 2.3, і мені подобається це так, то тепер за замовчуванням текстовий редактор.

Біда в тому, у мене є тисячі Lotus WordPro 97 файлів, і коли я експортувати ці як Rich Text Format (*. RTF) і відкривати їх у OpenOffice Writer, форматування було втрачено, і всі малюнки / графіки розкидані всюди .

Це займе дуже багато часу для мене початку кожного файлу або знову спробувати їх переформатування Після імпорту в OpenOoffice.

My Q: чи є спосіб перетворення Lotus WordPro 97 файлів (*. LWP) в OpenOffice Writer файли (*. ODT)?
Old 23 січня 2008, 12:32
Нові члени групи

Неважливо! Я знайшов своє власне рішення!

Я розмістити його нижче для тих, хто не знає, як це зробити:

Збережіть ваші Lotus 97 фото як "MS Word для Windows 6.0 (*. DOC) Але коли ви вводите ім'я файлу, поставити розширенням" *. XML "

Відкрийте файл XML в OpenOffice і збережіть цей файл як OpenDocument Text (*. ODT)

Converted файлу!

Yay

Від'їзд фото прихильності до див. скріншоти
Мініатюри
Lotus to OpenOffice-convert-lotus-97-openoffice-using-xml2.jpg  
Old 23 січня 2008, 14:45
Донор групи

приємний відгук!

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.