![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
ОС: Windows XP
Я виявив, OpenOffice 2.3, і мені подобається це так, то тепер за замовчуванням текстовий редактор. Біда в тому, у мене є тисячі Lotus WordPro 97 файлів, і коли я експортувати ці як Rich Text Format (*. RTF) і відкривати їх у OpenOffice Writer, форматування було втрачено, і всі малюнки / графіки розкидані всюди . Це займе дуже багато часу для мене початку кожного файлу або знову спробувати їх переформатування Після імпорту в OpenOoffice. My Q: чи є спосіб перетворення Lotus WordPro 97 файлів (*. LWP) в OpenOffice Writer файли (*. ODT)? |
|
|
|||
|
|||
|
Неважливо! Я знайшов своє власне рішення!
![]() Я розмістити його нижче для тих, хто не знає, як це зробити: Збережіть ваші Lotus 97 фото як "MS Word для Windows 6.0 (*. DOC) Але коли ви вводите ім'я файлу, поставити розширенням" *. XML " Відкрийте файл XML в OpenOffice і збережіть цей файл як OpenDocument Text (*. ODT) Converted файлу! Yay ![]() Від'їзд фото прихильності до див. скріншоти |
|
|
|||
|
|||
|
приємний відгук!