menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Makro se Přepínač zvýrazňovač ve vyhledávání Nahradit-Box

Reply

Thread Nástroje
Old 2. června 2009, 14:02
Nový člen skupiny

Default Makro se Přepínač zvýrazňovač ve vyhledávání Nahradit-Box

Před několika lety, a já nejsem některých této pracoval v aplikaci Word 2003 nebo 2000, jsem napsal velmi "Plain Jane" makro, že neudělala nic, ale přepnete zvýrazňovač stav. To je vše, co je to. Jsem chlap klávesnice.

Co bylo tak památné o tomto makro bylo, že by přepínat mezi zvýrazňovač stav iv rámci hledání-nahrazení krabice. No, já ztratil můj makro a nebyly schopny udělat jednu neboť by to udělal.

Jak jsem se připomenout, všechny jsem psát původní makro byl rekordní úhozů se vybraný text na samotném dokladu. Já prostě chci Duplikátní funkčnost úhozů

Kód:
^ H -> Alt-O -> H
s kódem, který také pracuje na vybraného textu v dokumentu samotném.

Jsem ochoten se učit lovit, pokud někdo mohl místo mě tím správným směrem.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Makro v Excelu pro tisk vybrat buňky v listu NothingButProblems Office & Aplikace 0 16. června 2009 17:12
Makro potřeba, aby se v aplikaci Excel moneybug939 Office & Aplikace 0 9. červen 2009 03:12
Excel 2003 SP3 Workbook Macro Nápověda gramble Office & Aplikace 0 4. června 2009 02:24
Outlook vyhledávání a pokročilé vyhledávání nefunguje (pokusil obnovy indexu) Psychotron Office & Aplikace 1 16. červenec 2008 19:22
Tisk Macro Dj Ram Office & Aplikace 8 8. března 2008 06:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.