μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Μακροεντολή για την Toggle Highlighter στη Αναζήτηση-Αντικατάσταση Box

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 του Ιουνίου 2009, 14:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Αρκετά χρόνια πριν, και δεν κάνω ορισμένες αυτό λειτούργησε στο Word 2003 ή 2000/XP, είχα γράψει ένα πολύ "plain Jane" μακροεντολή που δεν έκανε τίποτα, αλλά η εναλλαγή highlighter κατάσταση. Αυτό είναι όλο το έκανε. Είμαι τύπος του πληκτρολογίου.

Τι ήταν τόσο αξέχαστη για αυτό το μακροοικονομικό ήταν ότι θα επιλέξετε το highlighter κατάσταση ακόμη και κατά την έρευνα-αντικαταστήσει κουτί. Λοιπόν, μου Έχασα μακροεντολή και δεν ήταν σε θέση να κάνω ένα από το ότι θα το κάνουμε αυτό.

Όπως θα θυμάστε, όλα τα έκανα για να γράψετε το αρχικό μακροεντολή ήταν ρεκόρ πληκτρολόγηση με επιλεγμένο κείμενο στο ίδιο το έγγραφο. Θέλω απλώς να αντιγράψουν τη λειτουργία των πλήκτρων

Κωδικός:
^ H -> Alt-O -> H
με τον κωδικό που επίσης εργάζεται για επιλεγμένο κείμενο στο ίδιο το έγγραφο.

Είμαι πρόθυμος να διδάσκονται σε ψάρια, αν κάποιος μπορούσε να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.