manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Makro za Toggle Highlighter u Ključna-Zamijeni Box

Reply

Thread Tools
Old 2. lipnja 2009, 14:02
Novi član grupe

Prije nekoliko godina, i Im 'ne određeni ovaj izrađen u programu Word 2003 ili 2000/XP, JA je pisano vrlo "Plain Jane" makronaredba nije ništa, ali da je žabica highlighter države. To je sve to učinio. Ja sam momak na tipkovnici.

Što se toliko znamenit o ovom makro je da će se pritega highlighter države čak i unutar pretraživanje zamijeniti okvir. Pa, Izgubio sam makro i nisu u mogućnosti napraviti jer bi to uraditi.

Kao Sjećam, sve sam pisati originalne macro record je keystrokes sa odabranim tekst dokument. Ja jednostavno želim replicirajte funkcionalnosti keystrokes

Code:
^ H -> Alt-O -> H
sa kod koji radi i na odabrani tekst u dokument.

Ja sam spreman da se podučava da ribe ako netko mogao pointcast mene in pravo pravac.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.