kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Makró a Toggle Highlighter Search Replace-Box

Reply

Téma eszközök
Old Június 2 2009, 14:02
Új tag Csoport

Default Makró a Toggle Highlighter Search Replace-Box

Néhány évvel ezelőtt, és én ezt nem biztos dolgozott a Word 2003 vagy 2000, már írt egy nagyon egyszerű Jane "makrót, hogy nem csinált semmit, de a kampós highlighter állam. Ez mind azt. Én vagyok a billentyűs srác.

Mi volt olyan emlékezetes erről a makro volt, hogy váltani highlighter állam még a keresési mezőbe helyettesíti. Nos, én elvesztettem a makrót, és nem volt képes arra, hogy az egyik, mivel ez erre.

Ahogy emlékszem, minden, amit tettem, hogy írjon az eredeti makro volt rekord karakternél a kijelölt szöveget a dokumentumon. Én csak szeretném megismételni a működőképességére karakternél

Kód:
^ H -> Alt-O -> H
kóddal is, hogy a kiválasztott szöveget a dokumentumon.

Hajlandó vagyok kell tanítani halászni, ha valaki tudna nekem pont a megfelelő irányba.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Makroszintű Excel nyomtatásához válasszuk a sejtek a munkalapon NothingButProblems Office & Applications 0 16. június 2009 17:12
Need Makroszintű a benépesít Excel moneybug939 Office & Applications 0 9. június 2009 03:12
Excel 2003 SP3 Munkafüzet Makroszintű Segítség gramble Office & Applications 0 4. június 2009 02:24
Kilátások a keresés és a részletes keresés nem működik (próbáltam újjáépítését az indexben) Psychotron Office & Applications 1 16. július 2008 19:22
Nyomtatás Macro Dj Ram Office & Applications 8 8. március 2008 06:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.