פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

כדי לעבור Highlighter מאקרו ב-החלף תיבת חיפוש

Reply

שרשרת כלים
Old 2 יוני 2009, 14:02
קבוצת חברות חדשות

Default כדי לעבור Highlighter מאקרו ב-החלף תיבת חיפוש

לפני מספר שנים, ואני לא בטוח זה עובד ב-Word 2003 או 2000/XP, היה לי מאוד כתבת "פשוט" מאקרו אשר עשה כלום חוץ highlighter למתג את המדינה. כל זה קרה. אני בחור המקלדת.

מה היה כל כך בלתי נשכח מאקרו על זה שהוא היה מעוניין לעבור את highlighter אפילו בתוך המדינה, להחליף את תיבת החיפוש. ובכן, אני איבדתי את מאקרו ולא היה מסוגל לעשות את זה מאז אחד היה עושה את זה.

כפי שאני זוכר, עשיתי הכל כדי לכתוב את הרשומה המקורית היה מאקרו הקשות עם הטקסט הנבחר על המסמך עצמו. אני פשוט רוצה לשכפל את הפונקציונליות של הקשות

קוד:
^ H -> Alt-O -> H
עם קוד זה גם עובד על הטקסט הנבחר של המסמך עצמו.

אני מוכן להיות לימד את הדגים אם מישהו יכול להצביע לי בכיוון הנכון.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מאקרו ב-Excel להדפיס בחר התאים עבודה NothingButProblems חבילות Office & Applications 0 16th יוני 2009 17:12
צריך מאקרו כדי לאכלס את Excel moneybug939 חבילות Office & Applications 0 9th יוני 2009 03:12
חוברת עבודה של Excel 2003 SP3 מאקרו עזרה gramble חבילות Office & Applications 0 4th יוני 2009 02:24
ו-Outlook חיפוש מתקדם חיפוש לא עובד (ניסו rebuilding מדד) Psychotron חבילות Office & Applications 1 16th יולי 2008 19:22
הדפס מאקרו DJ ראם חבילות Office & Applications 8 8 מרץ 2008 06:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.