![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prieš keletą metų, ir aš nesu tam tikrų šios dirbo "Word 2003" arba 2000/XP, aš parašyta labai "plain Jane" makro nieko, bet Toggle Žymeklis narėje. Tai viskas ji. I'm klaviatūra vaikinas. Kas buvo tokia įsimintina apie tai makro buvo tai, kad ji būtų Toggle Žymeklis narėje, net per paieškos pakeisti laukelyje. Na, aš pamečiau makro ir negalėjo padaryti vieną nes tai daryti. Kaip jau žinoma, visi aš parašyti makrokomandas originalaus buvo įrašyti klavišų su pasirinktais tekstas pačiame dokumente. Aš tiesiog noriu atkartoti klavišų funkcijos Kodas ^ O -> Alt + O -> H kodu, kuri taip pat veikia pasirinktas tekstas pačiame dokumente. I'm willing to išmokyti žvejoti, jei kas nors, galėtų mane teisinga kryptimi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Makro Excel spausdinti pasirinkite langelius darbalapyje | NothingButProblems | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 16, 2009 17:12 |
| Need Makro Norėdami užpildyti Excel | moneybug939 | Office Suites & Applications | 0 | 9 birželis 2009 03:12 |
| Excel 2003 SP3 Segtuvas Makro Pagalba | gramble | Office Suites & Applications | 0 | 4 birželis 2009 02:24 |
| Outlook Search ir Advanced Search neveikia (bandė atkurti indeksas) | Psychotron | Office Suites & Applications | 1 | 16 liepa 2008 19:22 |
| Spausdinti Makro | Dj Ram | Office Suites & Applications | 8 | 8 kovas 2008 06:36 |
| Temos įrankiai | |
| |