mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Macro pentru a comuta Highlighter în căutare Înlocuiţi-Box

Reply

Thread Tools
Old 2 iunie 2009, 14:02
Noile state Group

Acum câţiva ani, şi nu sunt anumite aceasta a lucrat în Word 2003 sau 2000, am scris o foarte "simplu Jane" macro că nu a făcut nimic, dar a comuta highlighter de stat. Asta e tot ce a făcut-o. Sunt un tip de tastatură.

Ce-a fost atât de memorabil despre acest macro a fost că ar comutare highlighter stat chiar şi în caseta de căutare-înlocui. Ei bine, mi-am pierdut macro şi nu au fost capabili să o facă din moment ce ar face asta.

Aşa cum îmi amintesc, tot ce am făcut pentru a scrie original a fost macro record intrarile de la tastatura cu textul selectat de pe documentul in sine. Eu pur şi simplu vreau să reproduc funcţionalitate de intrarile de la tastatura

Cod:
^ H -> Alt-O -> H
cu cod care funcţionează, de asemenea, pe textul selectat în documentul de la sine.

Sunt dispus să fi învăţat să pescuiască, dacă cineva m-ar putea punct în direcţia cea bună.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.