мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Макро за Тоггле Хигхлигхтер у Тражена-Замени Бокс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. јуни 2009, 14:02
Нови члан групе

Default Макро за Тоггле Хигхлигхтер у Тражена-Замени Бокс

Пре неколико година, па Им 'не одређени овај израђен у програму Уорд 2003 или 2000/КСП, ЈА је писано врло "Плаин Јане" макроа није ништа, али да је жабица хигхлигхтер државе. То је све то учинио. Ја сам момак на тастатури.

Шта се толико познат о овом макро је да ће се притега хигхлигхтер државе чак и унутар претрагу заменити оквир. Па, Изгубио сам макро и нису у могућности направити јер би то урадити.

Као Сјећам, све сам писати оригиналне мацро рецорд је кеыстрокес са одабраним текст документ. Ја једноставно желим реплицирајте функционалности кеыстрокес

Цоде:
^ Х -> Алт-О -> Х
са код који ради и на одабрани текст у документ.

Ја сам спреман да се подучава да рибе ако неко могао скретница мене ин право правац.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Макроа у Ексцел за штампање бирање ћелије у радном НотхингБутПроблемс Оффице & Апплицатионс 0 16. јуна 2009 17:12
Потреба насељавати Макро за Ексцел монеыбуг939 Оффице & Апплицатионс 0 9. јуна 2009 03:12
Ексцел 2003 СП3 Уоркбоок Макро Помоћ грамбле Оффице & Апплицатионс 0 4. јуна 2009 02:24
Оутлоок претрагу и напредно претраживање не ради (покушао ремонтовање индекса) Псыцхотрон Оффице & Апплицатионс 1 16. јула 2008 19:22
Испиши Макро Дј Рам Оффице & Апплицатионс 8 8 март 2008 06:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц