![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Кілька років тому, і я не впевнений цього працював в Word 2003 або 2000/XP, я написав дуже "Plain Jane" макрос, який нічого не робив, але перемикання підсвічування держави. Це все, що зробив. Я клавіатурі хлопець. Що таке пам'ятне Цей макрос про те, що вона буде перемикати підсвічування держави, навіть у рамках пошуку замінити вікна. Ну, я втратив мій макро-і не вдалося зробити одне, оскільки це буде робити. Наскільки я пам'ятаю, все, що я зробив, щоб написати оригінальні записи макросу натискань клавіш з вибраного тексту самого документа. Я просто хочу повторити функціональність натискань клавіш Код: ^ H -> Alt-O -> H з кодом, який також працює на вибраний текст самого документа. Я готовий вчити ловити рибу, якщо хтось може вказати мене в правильному напрямку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Макрос в Excel для друку вибрати клітинки на аркуші | NothingButProblems | Office Suites & Застосування | 0 | 16 червня 2009 17:12 |
| Необхідність макросів для наповнення Excel | moneybug939 | Office Suites & Застосування | 0 | 9 червня 2009 03:12 |
| Excel 2003 SP3 книгу макросів Допомога | gramble | Office Suites & Застосування | 0 | 4 червня 2009 02:24 |
| Outlook Search і розширений пошук не працює (пробував відновлення індексу) | Psychotron | Office Suites & Застосування | 1 | 16 липня 2008 19:22 |
| Роздрукувати Макро | DJ RAM | Office Suites & Застосування | 8 | 8 березня 2008 06:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |