μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Συγχώνευσης αλληλογραφίας με το Word 2007

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουν 2009, 15:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Είμαι με τη χρήση του Word 2007 (από το Microsoft Office Home & Student 2007) με τα Windows Vista και δεν μπορεί να κάνει ένα απλό πράγμα όπως η συγχώνευση αλληλογραφίας διεύθυνση σημάτων από ένα αρχείο βάσης δεδομένων του 1800 ονόματα και διευθύνσεις. Έχω ώρα που δαπανάται για την τεχνική υποστήριξη στην Ινδία, τι λάθος! Έτσι τώρα είμαι απεγνωσμένα ψάχνουν για απαντήσεις. Όταν κάνω κλικ ετικέτες ενημέρωση, μόνο τα 3 πρώτα σήματα σε όλη την κορυφή και τα τελευταία 2 ετικέτες στο κάτω μέρος φαίνεται, σε κάθε σελίδα. Το υπόλοιπο είναι κενός.
Έχω κάνει όλα τα προφανή πράγματα όπως δοκιμάσετε μια άλλη βάση δεδομένων, δοκιμάστε μια διαφορετική ετικέτα, απεγκαταστήστε Word, επανεγκαταστήσετε το Word. . . .
Τίποτα δεν λύνει αυτό το πρόβλημα.
Έχεις κανείς καμιά ιδέα ???????
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.