![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im вземане на моите собствени чекова система, а в колона дебитна Искам номерата да се появяват в червено със скоби около номера, без да се налага да -100,00 като пример. Искам да въведете дебити в колона и Excel знаем, че е отрицателна и затова да я тури във формат споменах. DONT Аз не искам да имам да се използва - знак за всеки дебит. за живота на мен не мога да цифрата това, форматиране на клетки с номер диалоговия прозорец doesn't работата, тъй като тя вижда номера, както положителни, моля да ми помогне. Мерси предварително: Молим: Excel 2007 BTW |
|
| |||
| |||
| Кликнете с десния бутон Формат Числа раздела Изберете валута, след което изберете опцията за отрицателни числа в червено и скобите. Натиснете OK, и ти трябва да го имат. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Всички USB устройства без независими захранване увисва ми система или прави системата тичам много бавно | lightfoot | Общи Хардуер Чат | 10 | 18 Март 2009 05:48 |
| Осъществяване на уеб страница | antbann | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 5-и парламентарен Jan 2009 06:56 |
| Осъществяване на сървъра | ashaiba | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 22 Дек 2008 21:26 |
| System Restore / система за възстановяване | ct122592 | Windows операционни системи | 1 | 2-ро Jan 2008 18:49 |
| Осъществяване Моят първи компютър. | Counterstriker | Общи Хардуер Чат | 14 | 20 декември 2007 03:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |