menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Tvorba vlastní šekovou systém

Reply

Thread Nástroje
Old 30. května 2009, 13:35
Nový člen skupiny

Default Tvorba vlastní šekovou systém

Im tvorby vlastní šekovou systému a ve sloupci debetní Chci čísla jsou uvedeny v závorkách s červeným kolem čísel, aniž by museli dát -100,00 jako příklad. Chci vstoupit do inkasa do kolony a excel vědí, že je negativní, a proto ji ve formátu jsem se zmínil.
i dont nechtějí mít použití - pro každý znak inkasa. za život mě i nemůže se na to, formátování buňky s číslem dialog doesnt práce, protože to vidí jako pozitivní čísla, prosím, pomozte mi.
Díky předem: modlit:
Excel 2007 btw
Old 30. května 2009, 13:38
Dárce Skupina

Default Tvorba vlastní šekovou systém

Klikněte pravým tlačítkem myši
Formát
Čísla kartu

Zvolte měnu a poté zvolte možnost negativních čísel v závorce a červeně.
Klepněte na tlačítko OK a měli byste mít.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu lightfoot Obecné Hardware Chat 10 18. března 2009 05:48
Tvorba webových stránek antbann Web Design, hosting & SEO 6 5 ledna 2009 06:56
Tvorba serveru ashaiba Sítě, Modemy & VoIP 6 22. Prosinec 2008 21:26
Obnovení systému / obnovení systému ct122592 Operační systémy Windows 1 2. ledna 2008 18:49
Tvorba Moje první PC. Counterstriker Obecné Hardware Chat 14 20. prosinec 2007 03:01
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.