![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im tvorby vlastní šekovou systému a ve sloupci debetní Chci čísla jsou uvedeny v závorkách s červeným kolem čísel, aniž by museli dát -100,00 jako příklad. Chci vstoupit do inkasa do kolony a excel vědí, že je negativní, a proto ji ve formátu jsem se zmínil. i dont nechtějí mít použití - pro každý znak inkasa. za život mě i nemůže se na to, formátování buňky s číslem dialog doesnt práce, protože to vidí jako pozitivní čísla, prosím, pomozte mi. Díky předem: modlit: Excel 2007 btw |
|
| |||
| |||
| Klikněte pravým tlačítkem myši Formát Čísla kartu Zvolte měnu a poté zvolte možnost negativních čísel v závorce a červeně. Klepněte na tlačítko OK a měli byste mít. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu | lightfoot | Obecné Hardware Chat | 10 | 18. března 2009 05:48 |
| Tvorba webových stránek | antbann | Web Design, hosting & SEO | 6 | 5 ledna 2009 06:56 |
| Tvorba serveru | ashaiba | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 22. Prosinec 2008 21:26 |
| Obnovení systému / obnovení systému | ct122592 | Operační systémy Windows | 1 | 2. ledna 2008 18:49 |
| Tvorba Moje první PC. | Counterstriker | Obecné Hardware Chat | 14 | 20. prosinec 2007 03:01 |
| Thread Nástroje | |
| |