menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Tvorba vlastné šekové systém

Reply

Thread Tools
Old 30. mája 2009, 13:35
Nový člen skupiny

Default Tvorba vlastné šekové systém

Im tvorby vlastné šekové systému a v stĺpci debetnej Chcem čísla sú uvedené v zátvorke s červeným okolo čísel bez toho, aby museli dať -100,00 ako príklad. Chcem vstúpiť do inkasa do kolóny a excel vedia, že je negatívne, a preto ju vo formáte som sa zmienil.
i dont nechcú mať použitie - pre každý znak inkasa. za život mě i nemôže sa na to, formátovanie bunky s číslom dialóg doesnt práce, pretože to vidí ako pozitívne čísla, prosím, pomôžte mi.
Vďaka vopred: modliť:
Excel 2007 btw
Old 30. mája 2009, 13:38
Darcu Skupina

Default Tvorba vlastné šekové systém

Kliknite pravým tlačidlom myši
Formát
Čísla kartu

Vyberte si menu a potom vyberte možnosť negatívnych čísiel v zátvorke a červenou.
Kliknite na tlačidlo OK a mali by ste mať.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Všetky USB zariadenia bez nezávislé napájanie visí môj systém, alebo systém plynúť veľmi pomaly Lightfoot Všeobecné Hardware Chat 10 18. marca 2009 05:48
Tvorba webových stránok antbann Web Design, hosting & SEO 6 5 januára 2009 06:56
Tvorba servera ashaiba Siete, Modemy & VoIP 6 22. December 2008 21:26
Obnovenie systému / obnovenie systému ct122592 Operačné systémy Windows 1 2. januára 2008 18:49
Tvorba Moje prvé PC. Counterstriker Všeobecné Hardware Chat 14 20. december 2007 03:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.