![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im tvorby vlastné šekové systému a v stĺpci debetnej Chcem čísla sú uvedené v zátvorke s červeným okolo čísel bez toho, aby museli dať -100,00 ako príklad. Chcem vstúpiť do inkasa do kolóny a excel vedia, že je negatívne, a preto ju vo formáte som sa zmienil. i dont nechcú mať použitie - pre každý znak inkasa. za život mě i nemôže sa na to, formátovanie bunky s číslom dialóg doesnt práce, pretože to vidí ako pozitívne čísla, prosím, pomôžte mi. Vďaka vopred: modliť: Excel 2007 btw |
|
| |||
| |||
| Kliknite pravým tlačidlom myši Formát Čísla kartu Vyberte si menu a potom vyberte možnosť negatívnych čísiel v zátvorke a červenou. Kliknite na tlačidlo OK a mali by ste mať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Všetky USB zariadenia bez nezávislé napájanie visí môj systém, alebo systém plynúť veľmi pomaly | Lightfoot | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 18. marca 2009 05:48 |
| Tvorba webových stránok | antbann | Web Design, hosting & SEO | 6 | 5 januára 2009 06:56 |
| Tvorba servera | ashaiba | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 22. December 2008 21:26 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| Tvorba Moje prvé PC. | Counterstriker | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 20. december 2007 03:01 |
| Thread Tools | |
| |