мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Упућивање своју чековна систем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 сви 2009, 13:35
Нови члан групе

Default Упућивање своју чековна систем

Им макинг своју чековна система, те у колони дебитној Желим бројева који ће се појавити у црвеној са заградама око бројева без -100,00 ставио као пример. Желим ући у дуговање у колону и ексцел знам то је негативна и стога га у формату сам споменуо.
ја донт оскудица то не морам користити - знак за сваког задуживања. за живот ми не може овај лик оут, обликовање ћелија са бројем дијалог се посао јер види бројеве као позитивне, угодити помоћ мене.
Тханкс ин адванце,: моли:
Ексцел 2007 бту
Old 30 сви 2009, 13:38
Донаторска Група

Default Упућивање своју чековна систем

Десни клик
Форма
Бројеви картица

Изабери валуту, а затим изаберете опцију за негативне бројеве у црвено и заграда.
Кликните ОК, а требали сте га.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Свих УСБ уређаја без независне напајање смрзну мој систем или систем трчање врло споро лигхтфоот Генерал Хардуаре Цхат 10 18 март 2009 05:48
Израда уеб страница антбанн Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 6 5 јануар 2009 06:56
Упућивање Сервер асхаиба Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 22 децембар 2008 21:26
Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы цт122592 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 2 јануар 2008 18:49
Упућивање Мој први ПЦ. Цоунтерстрикер Генерал Хардуаре Цхат 14 20 децембар 2007 03:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц