![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз имам Windows Server 2003 със споделен, скрити папки за потребителите. Те се свързват чрез скрипт за влизане. Проблемът е, че когато даден потребител отваря всяко Access 2003 бази данни, че се отваря, но не и достъп до базата данни, той забавя компютъра надолу, те губят връзка със сървъра и в повечето случаи на сървъра ще се замразява и се нуждаят от rebooted. на заключващи досие показва, когато се опитвате да отворите, ако това ще има ли нещо общо с нея. Тя е много разочароващ. Аз опитах друго мрежа превключвате но същият резултат се случи. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Можеш ли да следи за мрежова връзка и да видите колко трафик е минаваща между сървър и PC?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не използвате някоя защитна стена софтуер? Предполагам, че това е което се опитвам да направя http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Тя е само на действителната DB файл, който е на сървър, а не на база данни на сървъра?