![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, mám Windows 2003 Server se sdílenou, skryté složky pro uživatele. Jsou připojit pomocí přihlašovacího skriptu. Problém je v tom, že když uživatel otevře jakékoliv databáze Access 2003 otvírá přístup do databáze, ale není to zpomaluje PC dolů, ztratí jejich souvislost se serverem a ve většině případů serveru zmrazí a potřebují restartoval. blokovací soubor zobrazuje při pokusu o otevření nebo v případě, že by měl něco dělat. Je to velmi frustrující. I vyzkoušelo jiné síti switch, ale stejného výsledku dochází. Pomoci by bylo velmi oceňována. Díky |
|
| |||
| |||
| můžete sledovat na síťové připojení, a podívejte se, kolik provozu je procházející mezi serverem a počítačem?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste použití jakékoliv firewall? Předpokládám, že to je to, co se snažíme dělat http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Je pouze skutečné NR soubor, který je na serveru, nikoli databázi serveru?