![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω ένα Windows 2003 Server με κοινά, κρυφούς φακέλους για τους χρήστες. Θα συνδεθεί με μια δέσμη ενεργειών σύνδεσης. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ένας χρήστης ανοίγει κάθε βάσης δεδομένων Access 2003 ανοίγει την πρόσβαση αλλά δεν τη βάση δεδομένων, θα επιβραδύνει το PC κάτω, θα χάσει την σύνδεση με το διακομιστή και, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο διακομιστής θα παγώσει και χρειάζεται επανεκκίνηση. το κλείδωμα δικογραφία προκύπτει, όταν προσπαθείτε να ανοίξετε, αν αυτό θα έχει τίποτα να κάνει με αυτό. Είναι πολύ απογοητευτικό. Έχω δοκιμάσει ένα διαφορετικό δίκτυο διακόπτης αλλά συμβαίνει το ίδιο αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| μπορεί να σας παρακολουθεί τη σύνδεση δικτύου και δείτε πόσο η κυκλοφορία που διέρχεται μεταξύ διακομιστή και υπολογιστή;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογισμικό τείχους προστασίας; Υποθέτω ότι αυτό είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Είναι μόνο η πραγματική ΣΠ αρχείο που βρίσκεται στο διακομιστή, δεν αποτελεί βάσης δεδομένων;
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η Microsoft Access 2007 Λοξοτομήστε ανοίξει οποιοδήποτε αρχείο | sulemanzubidi | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 15 Οκτώβρη 2009 02:05 |
| XP και Vista, Κοινόχρηστη C: Drive | katana | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 16 Ιουν 2009 03:08 |
| Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους με ασύρματη σύνδεση | Ballnplaya | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 15 Ιουν 2009 06:13 |
| Microsoft Access για Windows 98 | alanturner81 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 31 Μαρ 2008 12:13 |
| Microsoft Access Troubles | τίγρης bowden | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 11 Ιαν 2008 08:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |