μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Microsoft Access σε κοινές οδήγησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2η Ιουλ 2008, 02:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Microsoft Access σε κοινές οδήγησης

Γεια σου, έχω ένα Windows 2003 Server με κοινά, κρυφούς φακέλους για τους χρήστες. Θα συνδεθεί με μια δέσμη ενεργειών σύνδεσης. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ένας χρήστης ανοίγει κάθε βάσης δεδομένων Access 2003 ανοίγει την πρόσβαση αλλά δεν τη βάση δεδομένων, θα επιβραδύνει το PC κάτω, θα χάσει την σύνδεση με το διακομιστή και, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο διακομιστής θα παγώσει και χρειάζεται επανεκκίνηση. το κλείδωμα δικογραφία προκύπτει, όταν προσπαθείτε να ανοίξετε, αν αυτό θα έχει τίποτα να κάνει με αυτό. Είναι πολύ απογοητευτικό. Έχω δοκιμάσει ένα διαφορετικό δίκτυο διακόπτης αλλά συμβαίνει το ίδιο αποτέλεσμα.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.

Ευχαριστώ
Old 11 Αύγ 2008, 12:48
Ομάδα Δωρητών

μπορεί να σας παρακολουθεί τη σύνδεση δικτύου και δείτε πόσο η κυκλοφορία που διέρχεται μεταξύ διακομιστή και υπολογιστή;

Old 11 Αύγ 2008, 13:36
Συντονιστής Ομάδας

Χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογισμικό τείχους προστασίας;

Υποθέτω ότι αυτό είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε
http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx

Είναι μόνο η πραγματική ΣΠ αρχείο που βρίσκεται στο διακομιστή, δεν αποτελεί βάσης δεδομένων;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η Microsoft Access 2007 Λοξοτομήστε ανοίξει οποιοδήποτε αρχείο sulemanzubidi Office Suites & Εφαρμογές 0 15 Οκτώβρη 2009 02:05
XP και Vista, Κοινόχρηστη C: Drive katana Λειτουργικά συστήματα Windows 3 16 Ιουν 2009 03:08
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους με ασύρματη σύνδεση Ballnplaya Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 15 Ιουν 2009 06:13
Microsoft Access για Windows 98 alanturner81 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 31 Μαρ 2008 12:13
Microsoft Access Troubles τίγρης bowden Office Suites & Εφαρμογές 1 11 Ιαν 2008 08:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.